Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Multe dintre cele mai proaste seriale de televiziune au luat nastere din concepte discutabile care ne fac sa ne intrebam cum de au fost aprobate vreodata. De obicei, sunt anulate dupa un singur sezon in care inregistreaza ratinguri foarte mici. Iata. continuă pe Wall-Street Ro

Utile: Exercitiile care te scapa de durerile de spate; Care sunt cele mai sanatoase tipuri de ceai si ce beneficii aduc; Ce schimbari alimentare e indicat sa faceti dupa 40 de ani ca sa nu va imbolnaviti

Cum te feresti de probleme cand accesezi link-uri scurte pe internet. Este foarte probabil sa. Plante contra durerilor articulare, a durerilor de cap si a febrei. Unele plante sunt deosebit de.

Numarul petitiilor primite de ASF din pietele supravegheate s-a redus la jumatate; Care sunt cele mai reclamate societati?

Numarul de reclamatii primite de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in primele sase luni ale acestui an s-a redus la jumatate fata de aceeasi perioada a anului trecut. Proportia, insa, se pastreaza in mare masura: cel mai multe petitii au ca.

Furtuna in Bucuresti! Ploi si vant puternic. Care sunt cele mai afectate cartiere

UPDATE 20:00 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis in urma cu cateva momente o avertizare meteo COD PORTOCALIU pentru Ilfov. Furtuna va lovi si Sud Estul Capitalei. Se preconizeaza o.

Ce mostenire uriasa lasa norvegienii generatiilor urmatoare. Cifrele sunt cele mai mari din intreaga lume

Valoarea Fondului suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare din lume, a ajuns la impresionanta suma de un trilion de dolari pentru prima data, a anuntat Banca Centrala a Norvegiei, care gestioneaza fondul,.

Cele mai in voga destinatii: 6 locuri pentru care sa iti pregatesti bagajele acum

Chiar daca vara a trecut, nu inseamna ca nu este un moment potrivit sa descoperi noi destinatii, mai ales ca au fost dezvaluite cele mai in voga locuri din lume, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce se inghesuie turistii.

Nu cauta aceste cuvinte pe Google. Cele mai periculoase rezultate sunt aici

O companie pentru securitate cibernetica a stabilit care este cea mai periculoasa vedeta din 2017 din cauza eventualelor riscuri legate de cautarea numelui sau pe internet. Atentie mare atunci cand o.

Cum influenteaza forma fetei sexualitatea si ce caracteristici faciale au cele mai infidele persoane: explicatia oamenilor de stiinta

Un studiu care cerceteaza rolul pe care il joaca diferite caracteristici faciale in relatiile sexuale si selectia partenerilor arata care sunt persoanele care tind sa aiba o sexualitate mai puternica decat altele.

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti! Mai multi copaci au cazut pe carosabil. Un barbat a murit

UPDATE 21:46 -Un barbata murit, dupa ce a fost strivita de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente.

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume, parcate in fata unui restaurant din Targu-Jiu

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume au fost fotografiate in fata unui restaurant din municipiul Targu-Jiu.

Bose QC35 II: Cele mai bune casti wireless au devenit mai destepte

Cei de la Bose si-au actualizat ieri linia de solutii audio pentru deplasari, iar printre lansari s-a numarat si Bose QC35 II, unele dintre cele mai bune casti wireless. Seria de casti QuietComfort de la Bose a fost considerata din totdeauna de referinta in domeniul audio, mai ales pentru abilitatea modelelor de anulare a zgomotului [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )