Libnet.ro
UNICEF

07:15

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume, parcate in fata unui restaurant din Targu-Jiu

Adevărul Adevărul,
Unele dintre cele mai scumpe masini din lume, parcate in fata unui restaurant din Targu-Jiu

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume au fost fotografiate in fata unui restaurant din municipiul Targu-Jiu. continuă pe Adevărul

SUA retrag din Romania unele dintre cele mai tari elicoptere de razboi

Fortele Terestre ale SUA au decis sa retraga din tara noastra elicopterele Black Hawk, care s-au aflat in ultimele sase luni la baza Kogalniceanu. Anuntul a fost facut intr-un comunicat al.

Unul dintre cei mai spectaculosi vulcani din lume a erupt. Avertisment de ultima ora de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Indonezia ca, luni seara, vulcanul Agung din insula Bali a erupt, ia.

Cum arata una dintre cele mai sexy politiste cand renunta la uniforma

Luiza Ciuclea este una dintre cele mai sexy politiste din Romania, iar tinara bruneta nu a scapat nici de ochii barbatilor din strainatate. Imaginile cu politista bruneta fac furori si peste.

A murit cea mai bogata femeie din lume

Liliane Bettencourt, cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata. Aceasta a fost mostenitoarea unui cunoscut grup de cosmetice. Liliane Bettencourt, care avea 94 de ani, a decedat in noaptea.

Liliane Bettencourt, proprietara companiei LOreal si cea mai bogata femeie din lume, a murit

Liliane Bettencourt, principalul actionar al companiei LOreal, a decedat, joi, la varsta de 94 de ani, scrie euronews. com. Liliane a fost cea mai bogata femeie din lume, cu o avere de peste 37.

O familie de tineri antreprenori face afaceri de doua milioane de euro dupa ce a pariat pe una dintre cele mai in voga jucarii ale momentului

Din online in offline e doar un pas. Mai ales cand pariezi in afacerea ta pe unele dintre cele mai in voga jucarii ale momentului.

Faze tari: Mai multe texte scrise in limbi disparute au fost descoperite in cea mai veche biblioteca din lume; Politistii britanici au arestat o lebada. Infractiunea comisa de inaripata; Acte de bravura pe Crucea Caraiman

Cercetatorii au descoperit o exoplaneta extrem de stranie si intunecata. Un nou studiu a gasit ca cea mai mare parte din lumina care ajunge pe planeta nu este reflectata, facand ca gigantul gazos sa apara. China: Un templu budist de 2. 000 de tone a fost deplasat cu 30 de metri. Cladirea principala a unui templu budist cu o vechime de 135 de ani, aflat in Shanghai, a fost deplasata pe o distanta de 30 de metri pentru a.

Insula Bali, una dintre cele mai renumite destinatii turistice din lume, este lovita de o eruptie vulcanica. Romanii sunt sfatuiti sa evite Indonezia

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o avertizare de calatorie pentru Indonezia, dupa ce vulcanul Agung, din insula Bali, a erupt.

VIDEO+FOTO Insula Bali, una dintre cele mai renumite destinatii turistice din lume, este lovita de o eruptie vulcanica. Romanii sunt sfatuiti sa evite Indonezia

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o avertizare de calatorie pentru Indonezia, dupa ce vulcanul Agung, din insula Bali, a erupt.

Bose QC35 II: Cele mai bune casti wireless au devenit mai destepte

Cei de la Bose si-au actualizat ieri linia de solutii audio pentru deplasari, iar printre lansari s-a numarat si Bose QC35 II, unele dintre cele mai bune casti wireless. Seria de casti QuietComfort de la Bose a fost considerata din totdeauna de referinta in domeniul audio, mai ales pentru abilitatea modelelor de anulare a zgomotului [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )