Libnet.ro
UNICEF

10:30

Care sunt cele mai sanatoase bauturi alcoolice

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai sanatoase bauturi alcoolice

Consumul ocazional si moderat de alcool nu reprezinta un pericol pentru sanatate, insa trebuie sa fim atenti si la bauturile alcoolice, intrucat unele sunt mai sanatoase decat. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai sanatoase bauturi alcoolice

Consumul ocazional si moderat de alcool nu reprezinta un pericol pentru sanatate, insa trebuie sa fim atenti si la bauturile alcoolice, intrucat unele sunt mai sanatoase decat.

Anca Lungu, cu cartile pe masa. Care sunt cele mai importante lecturi din viata ei

Cand nu prezinta stirile, Anca Lungu sau Printesa Polonic face magie in bucatarie. De curand, a lansat o noua carte care se numeste Supereroii din farfurie. Cartea a fost inspirat?.

Horoscopul intocmit de astrologul Minerva. Care sunt cele mai norocoase zodii in 2018 - previziuni detaliate pentru toti nativii

Anul 2018 va aduce fenomene astronomice speciale. Se anunta 5 eclipse, de 13 ori luna plina, iar astrele ne vor pune la grea incercare. Atat Marte cat si Venus vor retrograda consecutiv, Uranus.

Care sunt cele trei regiuni din Bulgaria care vor sa se uneasca cu Romania

Locuitori din nord-vestul Bulgariei strang semnaturi pentru o declaratie privind separarea regiunilor Vidin, Vrata si Montana de restul tarii, ei sustinand ca doresc fie autonomie, fie alipirea la.

Care sunt cele doua cuvinte care l-au costat pe Mark Zuckerberg 2,5 miliarde de dolari

Investitorii Facebook au vandut actiuni ale Facebook dupa ce conducerea retelei a avertizat ca veniturile din publicitate ar putea fi seminificativ 1) reduse si ca se pregatesc de investitii.

Care este varsta la care ai cele mai bune partide de amor. Surpriza imensa

O cercetare realizata recent scoate la iveala ceva uluitor! Studiul pe teme sexuale realizat de platforma online Happify a adresat utilizatorilor sai o intrebare foarte importanta: care este varsta la.

Forbes: Cine sunt singurele trei femei din topul actorilor care au adus cele mai mari incasari filmelor in care au jucat

Revista Forbes a intocmit topul anual al actorilor care au adus cele mai mari incasari productiilor cinematografice in care au jucat rolurile principale. in clasamentul pe 2017 se afla doar trei actrite.

Sectoarele de drum in care se produc cele mai multe accidente rutiere vor fi patrulate

Sectoarele de drum in care se produc cele mai multe accidente rutiere vor fi patrulate de catre echipaje ale politiei pentru a descuraja comportamentul nedisciplinat al soferilor. Marti, 2 ianuarie, in cadrul unei sedinte la Inspectoratul General al Politiei IGP) au fost fixate prioritatile pentru reducerea numarului accidentelor rutiere in perioada imediat urmatoare, transmite IPN.

Ce sunt ochiurile romanesti si de ce sunt mai sanatoase decat alte moduri de preparare a oualor

Oricine stie ca micul dejun este o masa foarte importanta. De aceea, este momentul cel mai bun din zi pentru a consuma oua, care sunt foarte bogate in proteine. insa dintre toate modalitatile de a le prepara una este mai deosebita.

Moarte si Donald Trump, cele mai cautate pe Wikipedia in 2017

Un top 50 cele mai ciudate cautari pe Wikipedia in 2017 a fost publicat recent, iar rezultatele sunt, in acelasi timp, amuzante si . morbide.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )