Libnet.ro
UNICEF

00:07

Moarte si Donald Trump, cele mai cautate pe Wikipedia in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Moarte si Donald Trump, cele mai cautate pe Wikipedia in 2017

Un top 50 cele mai ciudate cautari pe Wikipedia in 2017 a fost publicat recent, iar rezultatele sunt, in acelasi timp, amuzante si . morbide. continuă pe Wall-Street Ro

Olimpiada de iarna din Coreea de Sud, sub amenintarea bombelor. Va merge Donald Trump la mai putin de 100 de kilometri de granita cu Coreea de Nord?

Mai sunt doar cateva zile pana la startul Jocurilor Olimpice de iarna de la Pyeongchang, o editie care ridica multe semne de intrebare in aceasta perioada, prin prisma relatiilor.

Cele mai amuzante declaratii din 2017. Daea, ministrul Agriculturii: Oaia e o statuie vie. Langa oaie gasesti o frunza, dar langa frunza nu gasesti o oaie

Declaratiile amuzante ale politicienilor romani nu au trecut neobservate nici in anul 2017. Alesii tarii s-au intrecut in gafe care au starnit rasul si de multe ori i-au pus in ipostaze jenante.

Donald Trump, ironie muscatoare pentru Kim-Jong Un: Butonul meu nuclear este mai mare si mai puternic

Donald Trump, presedintele SUA l-a ironizat dur pe liderul Coreei de Nord, afirmand ca butonul sau nuclear este mai mare si mai puternic decat cel al liderului nord-coreean Kim Jong Un,.

Donald Trump afirma ca are un buton nuclear mai mare decat cel al lui Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump l-a ironizat ieri pe omologul sau nord-coreean, afirmand ca are un buton nuclear mai mare si mai puternic decat Kim Jong-Un, relateaza France Presse.

Donald Trump, ironie la adresa lui Kim Jong-Un: Butonul meu nuclear e mai mare. Si functioneaza

Presedintele american Donald Trump l-a ironizat marti pe omologul sau nord-coreean, afirmand ca are un buton nuclear mai mare si mai puternic decat Kim Jong-Un, relateaza France.

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff, a doua zi dupa ce aparitia unor fragmente a dus la controverse referitoare la presedintele american, relateaza News. ro.

SCENARIUL la care nu se astepta nimeni: fiica lui Donald Trump vrea sa candideze la presedintie

Ivanka Trump are ambitii mari si se pare ca vizeaza sa ajunga in fotoliul ocupat in prezent de tatal sau. Potrivit unor fragmente din cartea publicata recent de Michael Wolff, fiica lui Donald Trump.

Donald Trump isi da in judecata unul dintre cei influenti colaboratori din campania electorala si de la inceputul mandatului: Nu si-a pierdut doar slujba, ci si mintile

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa il dea in judecata pe principalul sau strateg din campania electorala si fostul consilier de la Casa Alba, Steven Bannon, pentru.

Secretele lui Donald Trump. Ce dezvaluiri a facut fiica presedintelui american

O carte publicata de Michael Wolff arata ca Ivanka Trump a declarat prietenilor sai, cu detalii, cum tatal ei, presedintele SUA, Donald Trump, isi aranjeaza parul. Trump a recurs la o interventie.

Donald Trump, scos din minti de afirmatiile facute de fostul sau strateg-sef

Seful Casei Albe, Donald Trump, l-a atacat extrem de dur pe Steve Bannon, cel care l-a ajutat sa castige prezidentialele, dupa declaratiile incendiare facute de controversatul sau fost consilier.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )