Libnet.ro
UNICEF

10:31

Care sunt cele mai scumpe bauturi spirtoase din lume

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai scumpe bauturi spirtoase din lume

Bauturile spirtoase au fost de-a lungul secolelor medicamente, au indeplinit diverse roluri in procesiuni religioase sau, pur si simplu, au fost consumate pentru relaxare si distractie. De aceea,. continuă pe Antena3

Cum sa-ti alegi prietenii in functie de zodie - Acestea sunt cele mai dragute semne zodiacale

De ce vecinul tau nascut in zodia Gemeni nu pare niciodata acasa atunci cand il suni? Oare toate persoanele nascute in zodia Balanta sunt la fel de cool ca prietena ta? De ce este atat de greu sa iti intelegi partenerul.

Studiu: Tranzactiile cu terenuri au depasit 350 milioane de euro in 2017. Care sunt cele mai vanate zone din Capitala

Anul trecut, valoarea totala a tranzactiilor cu terenuri pentru proiecte imobiliare exceptand segmentul industrial) a crescut semnificativ fata de 2016, ca urmare a capacitatii pietei de a absorbi atat proiecte mici, cat si proiecte de peste 1. 000 de apartamente. Mai mult de trei sferturi din valoarea tranzactiilor, estimata la 350 milioane de euro, a ajuns in Capitala.

Zodiile care au cele mai lungi relatii si iubesc cu pasiune. Vezi daca te afli printre ele

Relatiile pe termen lung sunt o reponsabilitate imensa si nu vor reusi decat daca ambele parti sunt destul de mature incat sa depuna efortul de a repara greselile si de a trece peste micile.

Apetit crescut pentru locuinte de lux in Capitala in 2017: penthouse-urile au fost cele mai ravnite, dar si cele mai scumpe proprietati

Anul 2017 a fost caracterizat de un apetit crescut al persoanelor interesate in a achizitiona locuinte de lux comparativ cu perioada 2009-2015, iar trendul se va mentine si pentru anul acesta, odata cu noile proiecte de locuinte premium care se vor.

VIDEO Vulnerabilitatile unuia dintre cele mai poluate orase din Romania. Raportul oficial care indica exact sursele mizeriei

Un document care analizeaza calitatea aerului in municipiul Iasi arata care sunt zonele periculoase din oras si ce masuri s-ar putea lua pentru a reduce poluarea cu particule in suspensie.

Peste 900 de locuri de munca vacante in statele europene. Cele mai multe posturi, in Portugalia, la cules de zmeura

Peste peste 900 de locuri de munca sunt disponibile pentru muncitorii romani in strainatate, prin reteaua EURES. Cele mai multe posture sunt in Portugalia, la cules de zmeura, in Spania, tot in agricultura si in Malta, pentru soferi de autobuz.

VIDEO Cele mai sigure masini din 2017, pe categorii

Euro NCAP a dat publicitatii cele mai sigure masini din fiecare clasa testate in 2017. In total sase masini care au obtinut 5 stele din 5 posibile la testele de siguranta europene. Acestea sunt Volkswagen Arteon, Volvo XC60, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Polo, Opel/Vauxhall Crossland X, Subaru XV si Subaru Impreza.

Care este cel mai rezistent telefon din lume. Au pus o bila de metal incins pe el, a luat foc, dar nu s-a intamplat nimic - VIDEO

Nokia 3310, unul din cele mai rezistente telefoane din lume, a luptat cu indarjire chiar si impotriva unei bile de nichel incinsa ca focul. Sunt deja multe materiale in spatiul virtual in care anticul si.

Secretele bazei militare Area 51, locul in care s-au raportat cele mai multe aparitii bizare. Armata SUA si-a testat acolo cele mai sofisticate arme

Area 51 a devenit cea mai controversata baza militara din lume, dupa ce in zona au fost raportate o multime de fenomene inexplicabile. Guvernul si Armata SUA au recunoscut existenta bazei abia in ultimii ani, cand au fost desecretizate mai multe documente oficiale.

CNAS: Romania, printre tarile UE cu cele mai mici contributii la sanatate, in schimb ne dorim servicii de calitate

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Laurentiu Mihai, sustine ca Romania este tara cu aproape cele mai mici contributii pentru sanatate din Uniunea Europeana, dar cetatenii isi doresc servicii de calitate comparabile cu cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3201 seconds )