Libnet.ro
UNICEF

08:15

Care sunt cele mai SCUMPE si cele mai IEFTINE zece orase din lume (FOTO)

B1 B1,
Care sunt cele mai SCUMPE si cele mai IEFTINE zece orase din lume (FOTO)

Paris, Osaka sau Seul se numara printre orasele cu cele mari costuri ale standardului de viata, la polul opus gasindu-se Damasc, Buenos Aires si o serie de orase indiene si pakistaneze, relateaza CNN, care. continuă pe B1

Stock Busters eMAG. Care sunt cele mai bune oferte la roboti de bucatarie

Stock Busters eMAG. Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie.

Acestea sunt cele mai scumpe orase din lume. Iata unde se situeaza Bucurestiul

In istoria de 30 de ani a topului oraselor scumpe, este pentru prima data cand 3 metropole ocupa, la egalitate, locul intai. Singapore s-a situat si anul trecut pe primul loc, in timp ce Parisul a.

HOROSCOP. Echinoctiul de primavara: Acestea sunt cele mai afectate zodii - BERBECII stralucesc deplin

Echinoctiul de primavara are loc intre 20 si 21 martie. Patru zodii sunt afectate de aceasta schimbare, in bine si in rau. HOROSCOP BERBEC- Sezonul care urmeaza este al tau, de aceea vei simti un.

HOROSCOP. Echinoctiul de primavara: Acestea sunt cele mai afectate zodii - BERBECII stralucesc

Echinoctiul de primavara are loc intre 20 si 21 martie. Patru zodii sunt afectate de aceasta schimbare, in bine si in rau. HOROSCOP BERBEC- Sezonul care urmeaza este al tau, de aceea vei simti un.

Orasele in care painea costa 16 dolari, iar tunsul 119. Topul celor mai scumpe si celor mai ieftine metropole din lume

Un amplu studiu efectuat, la nivel mondial, asupra preturillor la produsele si serviciile de baza din 2018, precum alimentele, transportul, utilitatile sau chiriile, evidentiaza cele mai scumpe si cele mai ieftine orase din lume.

Protest MASIV anti-Brexit pe strazile din Londra. Ce VOR demonstratii (FOTO)

Strazile din centrul Londrei s-au umplut cu zeci de mii de persoane care cer un referendum pe acordul de Brexit, asteptarile fiind ca numarul lor sa ajunga la cateva sute de mii, relateaza BBC. Principalele.

UPDATE // SUTE DE MII de persoane demonstreaza impotriva Brexitului pe strazile din Londra. Ce VOR demonstratii (VIDEO, FOTO)

Update 18:00 - Numarul demonstrantilor a urcat de la cateva zeci de mii, la cateva sute de mii in doar cateva ore, relateaza BBC. Organizatorii protestului cred ca este cel mai mare miting din Regatul.

HOROSCOP. Cele mai puternice perechi de zodii? Nimic nu le sta in cale

Aceste perechi de zodii sunt cele mai puternice si nimic nu le sta in cale. Berbec - Balanta in timp ce Berbecul poate avea calitati de conducere excelente si, de obicei, este.

Eugen Teodorovici sustine ca nici nu stie care sunt firmele lui Ioan Niculae, desi acestea sunt printre foarte putinele beneficiare de gaze ieftine

Ministrul Eugen Teodorovici le-a spus vineri jurnalistilor ca habar nu are si nici nu-l intereseaza care sunt firmele omului de afaceri Ioan Niculae, desi acestea sunt printre foarte putinele companii beneficare ale OUG 114/2018 care prevede plafonarea preturilor pe o perioada de trei ani. Practic, prin incalcarea oricaror reguli de concurenta, firmele din grupul InterAgro vor primi gaze la doar 68 lei/MWh, in timp ce restul industriei din Romania va plati facturi si cu 30-40% mai mari.

ANOFM: 29.803 locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agent de securitate

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca sunt vacante, la nivel national, 29. 803 locuri de munca. Cele mai multe sunt pentru agenti de securitate si agenti comerciali. Doar 1. 500 de posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )