Libnet.ro
UNICEF

17:01

Acestea sunt cele mai scumpe orase din lume. Iata unde se situeaza Bucurestiul

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai scumpe orase din lume. Iata unde se situeaza Bucurestiul

In istoria de 30 de ani a topului oraselor scumpe, este pentru prima data cand 3 metropole ocupa, la egalitate, locul intai. Singapore s-a situat si anul trecut pe primul loc, in timp ce Parisul a. continuă pe Antena3

Cele mai scumpe orase din lume- Paris, Singapore si Hong Kong pe prima pozitie in top

Paris a ajuns pe primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume, impartind aceasta pozitie cu Singapore si Hong Kong. Este pentru prima oara cand trei mari metropole se situeaza pe primul loc, relateaza BBC News, citand un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, care compara preturile din 133 de orase.

HOROSCOP. Echinoctiul de primavara: Acestea sunt cele mai afectate zodii - BERBECII stralucesc deplin

Echinoctiul de primavara are loc intre 20 si 21 martie. Patru zodii sunt afectate de aceasta schimbare, in bine si in rau. HOROSCOP BERBEC- Sezonul care urmeaza este al tau, de aceea vei simti un.

HOROSCOP. Echinoctiul de primavara: Acestea sunt cele mai afectate zodii - BERBECII stralucesc

Echinoctiul de primavara are loc intre 20 si 21 martie. Patru zodii sunt afectate de aceasta schimbare, in bine si in rau. HOROSCOP BERBEC- Sezonul care urmeaza este al tau, de aceea vei simti un.

Cele mai interesante biblioteci din lume

Intr-o perioada in care tot mai multa lume prefera tehnologia in defavoare cartilor clasice, marii bogati ai lumii nu renunta la bibliotecile din casa. De exemplu, Karl Lagerfeld a lasat in urma o.

AMBASADORUL GERMANIEI IN ROMANIA: Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul

Tara noastra, una dintre cele mai importante piete sursa pentru Germania *Germania, destinatia culturala numarul unu din Europa Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul, a declarat ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt, cu ocazia conferintei de presa a Organizatiei Germane pentru Turism DZT).

Guvernul SUA si Intel colaboreaza la proiectarea celui mai rapid computer din lume

Un grup condus de guvernul Statelor Unite colaboreaza cu producatorul de cipuri Intel si compania Cray pentru dezvoltarea si construirea celui mai rapid coputer din lume.

Orasele in care painea costa 16 dolari, iar tunsul 119. Topul celor mai scumpe si celor mai ieftine metropole din lume

Un amplu studiu efectuat, la nivel mondial, asupra preturillor la produsele si serviciile de baza din 2018, precum alimentele, transportul, utilitatile sau chiriile, evidentiaza cele mai scumpe si cele mai ieftine orase din lume.

Cele mai scumpe orase ale lumii sau cat de bogata a ajuns Asia

Singapore ramane cel mai scump oras al lumii, in care putini si-ar permite sa traiasca, dar sunt altele care vin tare din urma. Potrivit unui clasament realizat de The Economist Intelligence Unit si citat de Bloomberg, Singapore ramane cel mai scump oras al lumii. Gratie investitiilor in cercetare si dezvoltare, orasul este considerat unul smart, [] .

Stock Busters eMAG. Care sunt cele mai bune oferte la roboti de bucatarie

Stock Busters eMAG. Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )