Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele opt vaccinuri ce vor deveni obligatorii la inscrierea copiilor in invatamant

B1 B1,
Care sunt cele opt vaccinuri ce vor deveni obligatorii la inscrierea copiilor in invatamant

Opt vaccinuri vor fi obligatorii incepand cu anul viitor, potrivit proiectului legii vaccinarii, informeaza Gandul. info. Este vorba despre cele impotriva difteriei, tetanosului, tusei. continuă pe B1

Opt vaccinuri obligatorii la inscrierea copiilor in invatamant. Ce se intampla daca parintii refuza imunizarea

Incepand cu anul viitor, inainte de intrarea in colectivitate, copiii trebuie sa faca opt vaccinuri. in cazul in care schema de imunizare este inexistenta sau partiala,.

Decizie definitiva in dosarul in care sunt judecate Elena Udrea si Ioana Basescu

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis marti ca dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, in care sunt judecate Elena Udrea si Io.

Care sunt cele mai mari kitsch-uri romanesti: Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca, in top

Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate cele mai mari kitsch-uri romanesti in cadrul unui concurs organizat de Muzeul Kitsch-ului din Romania.

Statul a inceput sa taxeze munca part-time ca pe cea cu norma intreaga. Care sunt romanii cei mai afectati de aceasta decizie

Statul va taxa, incepand de marti, munca part-time ca pe cea cu norma intreaga. Astfel, firmele cu angajati care lucreaza 2, 4 sau 6 ore trebuie sa achite contributii sociale mai.

Dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009, in care sunt judecate Elena Udrea si Ioana Basescu, se intoarce la Curtea de Apel Bucuresti

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti ca dosarul in care Elena Udrea si Ioana Basescu sunt judecate pentru nereguli in legatura cu finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009 sa se reintoarca la Curtea de Apel Bucuresti, anunta Agerpres.

S-au schimbat regulile cu privire la concediul medical. Care sunt prevederile legale

Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale C. S) a schimbat regulile pentru angajatii care doresc prelungirea concediului medical pentru incapacitate de munca. Potrivit noilor.

Guvernul va crea un grup de lucru care se va ocupa de problema abuzurilor la care sunt expusi muncitorii romani in strainatate

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit luni cu reprezentantii Ambasadei Regatului Spaniei la Bucuresti pentru a discuta despre masurile care trebuie adoptate pentru intensificarea cooperarii bilaterale in scopul prevenirii si combaterii cazurilor de exploatare prin munca a romanilor aflati la munca in Spania. Potrivit unui comunicat al Guvernului, la nivelul unor ministere va fi creat un grup de lucru pentru problematica abuzurilor la care sunt expusi muncitorii romani si a sclaviei moderne, sub directa coordonare a prim-ministrului, Ministerul Romanilor de Pretutindeni urmand sa aiba rol de minister integrator.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2833 seconds )