Libnet.ro
UNICEF

17:45

Care sunt cele mai mari kitsch-uri romanesti: Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca, in top

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai mari kitsch-uri romanesti: Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca, in top

Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate cele mai mari kitsch-uri romanesti in cadrul unui concurs organizat de Muzeul Kitsch-ului din Romania. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei care primesc cele mai mari pensii speciale din Romania

Romania plateste peste 8. 000 de pensii speciale fostilor diplomati, aviatori, grefieri, auditori ai Curtii de Conturi si magistrati militari. Cea mai mare pensie speciala o incaseaza un fost.

Preturile locuintelor, incotro? Scumpiri de 3,1% in al doilea trimestru. Un oras din Ardeal are cele mai mari preturi si cele mai mari cresteri

Locuintele s-au scumpit in medie cu 3,1% in al doilea trimestru al acestui an, insa avansul a mai incetinit fata de primele trei luni din 2017. Cluj-Napoca continua sa conduca in clasamentul celor mai mari preturi, dar si al celor mai mari cresteri, arata o analiza a Imobiliare. ro.

Care sunt cele opt vaccinuri ce vor deveni obligatorii la inscrierea copiilor in invatamant

Opt vaccinuri vor fi obligatorii incepand cu anul viitor, potrivit proiectului legii vaccinarii, informeaza Gandul. info. Este vorba despre cele impotriva difteriei, tetanosului, tusei.

De ce transpiram si care sunt cele mai eficiente tratamente pentru a elimina sudoarea in exces

Desi transpiratia poate fi considerata un fenomen suparator, din punct de vedere medical este fireasca si sanatoasa.

Cele mai celebre kitsch-uri romanesti: Catedrala Neamului, treningul cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca

Catedrala Mantuirii Neamului, treningul purtat cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate prin vot, de peste 10. 000 de oameni, drept cele mai relevante kitsch-uri romanesti.

Catedrala Mantuirii Neamului, treningul cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca, votate cele mai relevante kitsch-uri autohtone

Catedrala Mantuirii Neamului, treningul cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate de peste 10. 000 de votanti cele mai relevante kitsch-uri romanesti, in cadrul unui concurs organizat de Muzeul Kitsch-ului din Romania, in perioada 15-31 iulie, au anuntat organizatorii, citati de News. ro.

Unul dintre cei mai mari constructori locali aduce vietnamezi pentru santierele din Romania: In doi ani va fi o criza nemaivazuta a fortei de munca locale. Riscul unei noi bule imobiliare?

Piata locala a constructiilor traverseaza una dintre cele mai dificile perioade dupa criza declansata in anul 2008, atrag atentia specialistii din industrie. In ciuda parcursului favorabil din sectorul privat de investitii, acolo unde proiecte.

Ce schimbari aduce 1 august. Contributii majorate pentru salariatii part-time, lefuri mai mari pentru primari, fara stampila la autoritati

A doua jumatate a anului vine laolalta cu contributii sociale majorate pentru cei care lucreaza part-time, lefuri mai mari pentru cei din administratia publica, eliminarea obligativitatii stampilei pe documente pentru autoritati si schimbari privind impozitarea microintreprinderilor. Marea absenta, insa, va fi legea insolventei persoanelor fizice, care a fost amanata pentru 1 ianuarie 2018.

Mediile de intrare la facultatile din cadrul UMF Iasi, sensibil mai mari in acest an decat in 2016

Mediile de intrare la facultatile din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi au fost sensibil mai mari in acest an decat in 2016, ultimul candidat la specializarea Medicina Generala fiind admis cu 8,90, cu peste un punct fata de ultima medie la aceeasi specializare inregistrata anul anterior, scrie News. ro. Concurenta cea mai mare s-a inregistrat la Nutritie si Dietetica - 17 candidati pe un loc.

Premierul Tudose ii va da puteri mai mari ministrului Pastirnac in sprijinul romanilor din strainatate

Prim-ministrul Mihai Tudose ii va da puteri mai mari ministrului pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac, pentru a putea actiona astfel incat niciun cetatean roman din strainatate sa nu mai fie discriminat, au declarat astazi, pentru Agerpres, surse oficiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )