Libnet.ro
UNICEF

18:30

Care sunt divergentele dintre UE si Marea Britanie. Peste 200.000 de romani sunt vizati direct

Antena3 Antena3,
Care sunt divergentele dintre UE si Marea Britanie. Peste 200.000 de romani sunt vizati direct

In Marea Britanie, cu peste 230. 000 de persoane, romanii sunt a treia comunitate, ca nationalitate. Echipele de negociatori ai Uniunii Europene si Marii Britanii nu au ajuns la o pozitie comuna. continuă pe Antena3

Ministerul pentru diaspora a initiat o consultare pe tema BREXIT cu romanii din Marea Britanie. Ce trebuie sa faca romanii pentru a afla ce drepturi au

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni MRP) a initiat un proces de consultare cu reprezentantii organizatiilor si asociatiilor romanesti din Marea Britanie, privind drepturile cetatenilor in context Brexit, in spiritul cunoasterii realitatilor din comunitatile de romani care traiesc in afara granitelor tarii.

Presa: Marea Britanie nu va reusi sa obtina un acord comercial cu UE in urmatorii doi ani, pana la finalizarea procesului de Brexit

Marea Britanie probabil nu va finaliza negocierile pe tema unui acord comercial cu Uniunea Europeana pana in momentul iesirii din Blocul comunitar, astfel ca Guvernul Theresa May pregateste o procedura tranzitorie post-Brexit.

Marea Britanie si Statele Unite se pregatesc pentru un acord comercial post-Brexit

Secretarul britanic pentru comert Liam Fox se va intalni azi la Washington cu reprezentantul pentru comert al Statelor Unite Robert Lighthizer si secretarul pentru comert Wilbur Ross. Marea Britanie doreste sa incheie cat mai rapid un acord comercial trans-atlantic dupa iesirea din UE, transmite Bloomberg.

Surse: Cetatenii UE vor circula liber in Marea Britanie dupa Brexit cel putin doi ani

Cetatenii Uniunii Europene vor putea beneficia de libera circulatie in Marea Britanie cel putin doi ani dupa Brexit, masura ce face parte dintr-un acord de tranzitie, a relatat ieri presa din Regat, citata de Reuters.

Libertatea de circulatie a cetatenilor europeni in Marea Britanie continua cel putin doi ani dupa Brexit

Cetatenii UE pot primi libertate de miscare in Marea Britanie, timp de doi ani dupa Brexit, conform noii oferte a prim-ministrului britanic Theresa May, bazata pe planurile elaborate de ministrul de finante Philip Hammond, potrivit the Sun.

O tanara din Marea Britanie a fost interogata de politisti dupa ce a citit o carte in avion (FOTO)

O tanara din Marea Britanie doreste sa primeasca scuze din partea unei companii aeriene, dupa ce a fost interogata de politisti pentru ca a citit un album sirian de arta in.

Cetatenii europeni vor mai putea circula in Marea Britanie, fara restrictii, cel putin doi ani

Cetatenii europeni vor putea circula in Marea Britanie, fara restrictii, cel putin doi ani dupa Brexit, in baza unui acord de tranzitie.

Libertatea de circulatie a cetatenilor din statele membre UE in Marea Britanie va fi garantata timp de doi ani dupa Brexit

Libertatea de circulatie a cetatenilor din statele membre UE in Marea Britanie va continua sa fie garantata timp de cel putin doi ani, potrivit unui acord tranzitional, potrivit presei britanice.

Cat mai pot circula in voie cetatenii UE an Marea Britanie dupa Brexit

Cetatenii statelor membre UE vor putea beneficia de regimul de libera circulatie in Marea Britanie cel putin doi ani dupa Brexit, relateaza presa britanica, preluata de Reuters.

Cat mai pot circula in voie cetatenii UE in Marea Britanie dupa Brexit

Cetatenii statelor membre UE vor putea beneficia de regimul de libera circulatie in Marea Britanie cel putin doi ani dupa Brexit, relateaza presa britanica, preluata de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )