Libnet.ro
UNICEF

10:00

O tanara din Marea Britanie a fost interogata de politisti dupa ce a citit o carte in avion (FOTO)

B1 B1,
O tanara din Marea Britanie a fost interogata de politisti dupa ce a citit o carte in avion (FOTO)

O tanara din Marea Britanie doreste sa primeasca scuze din partea unei companii aeriene, dupa ce a fost interogata de politisti pentru ca a citit un album sirian de arta in. continuă pe B1

Viitorul romanilor din Marea Britanie. in ce conditii vor putea ramane la Londra dupa Brexit

Premierul Mihai Tudose a avut, marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, in cadrul careia au fost punctate mai multe teme, una dintre ele fiind si drepturile.

Banci japoneze din Marea Britanie, interesate sa se relocheze in Romania

Afirmatia a fost facuta de Nobuo Kishi, ministrul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din Japonia, intr-o discutie purtata cu premierul Mihai Tudose. Se ia in calcul si relocarea firmelor japoneze din Marea Britanie din sectorul transporturiore si infrastructurii, industriei auto, agriculturii si turismului.

Ministerul pentru diaspora a initiat o consultare pe tema BREXIT cu romanii din Marea Britanie. Ce trebuie sa faca romanii pentru a afla ce drepturi au

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni MRP) a initiat un proces de consultare cu reprezentantii organizatiilor si asociatiilor romanesti din Marea Britanie, privind drepturile cetatenilor in context Brexit, in spiritul cunoasterii realitatilor din comunitatile de romani care traiesc in afara granitelor tarii.

Cea mai longeviva femeie lider de sindicat din Marea Britanie a murit

Mary Turner, presedintele sindicatului GMB, una din cele mai mari uniuni ale muncitorilor, a incetat din viata. Aceasta era de asemenea si membru executiv al Partidului Laburist. in ciuda faptului ca.

VIDEO O tanara din Arabia Saudita este audiata de politie, dupa ce un videoclip in care se plimba in fusta mini a fost publicat pe retelele sociale

Politia din Riad a anuntat marti ca interogheaza o tanara care a aparut in acest week-end intr-o inregistrare video in timp ce se plimba, intr-o minijupa, intr-un loc istoric din regatul ultraconservator, unde femeile sunt obligate sa fie acoperite in intregime in public, scrie AFP.

Faze tari:O tanara din Arabia Saudita risca sa fie arestata dupa ce a purtat haine occidentale pe strada;Cercetatorii au inventat un cip care poate fi implantat in creier;Operatiune de salvare inedita, in Statele Unite

Un robot de securitate s-a sinucis aruncandu-se intr-o fantana. Un robot de securitate de tip Knightscope K5 si-a pierdut orice fel de rabdare si de pasiune pentru slujba lui si a decis sa renunte definitiv la. Ultima moda in materie de nunti. Ultima moda in materie de ceremonii nuptiale din Rusia este o caleasca demna de filmele Disney! Inchirierea Chryslerului Pt Cruise, model 2000, este de 500 de dolari pe.

Tanara aceasta nu s-a mai spalat pe cap cu sampon de un an de zile. Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata parul ei acum

O tanara din Marea Britanie nu s-a mai spalat pe cap cu sampon si balsam de mai bine de un an, ea folosind, in schimb, numai produse naturiste, de care este foarte multumita,.

Libertatea de circulatie a cetatenilor europeni in Marea Britanie continua cel putin doi ani dupa Brexit

Cetatenii UE pot primi libertate de miscare in Marea Britanie, timp de doi ani dupa Brexit, conform noii oferte a prim-ministrului britanic Theresa May, bazata pe planurile elaborate de ministrul de finante Philip Hammond, potrivit the Sun.

Libertatea de circulatie a cetatenilor din statele membre UE in Marea Britanie va fi garantata timp de doi ani dupa Brexit

Libertatea de circulatie a cetatenilor din statele membre UE in Marea Britanie va continua sa fie garantata timp de cel putin doi ani, potrivit unui acord tranzitional, potrivit presei britanice.

Cetatenii UE vor circula liber in Marea Britanie dupa Brexit cel putin doi ani

Cetatenii Uniunii Europene vor putea beneficia de libera circulatie in Marea Britanie cel putin doi ani dupa Brexit, masura ce face parte dintr-un acord de tranzitie, au relatat vineri mass-media.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )