Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt efectele pozivite dupa BREXIT

Antena3 Antena3,
Care sunt efectele pozivite dupa BREXIT

Exista si partea plina a paharului dupa iesirea Marii Britanii din spatiul comunitar, sustine fostul negociator al Romaniei cu Uniunea Europeana, Vasile Puscas. Acesta considera ca. continuă pe Antena3

Firma Holzindustrie Schweighofer a ramas fara certificat de sustenabilitate. Care sunt efectele

Firma Holzindustrie Schweighofer a pierdut certificatul de sustenabilitate FSC CoC, informeaza Asociatia Neuer Weg. Decizia vine dupa ce WWF Germania si alte ONG-uri, intre care si Neue Weg, au reclamat.

Care sunt companiile castigatoare dupa Brexit. Un mare grup german si unul francez se afla in categoria perdantilor

Votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a dus si la stabilirea companiilor castigatoare si perdante, atat prin jocul principalelor valute, cat si prin barierele comerciale care se vor ridica pentru companiile europene care au vanzari mari in Regatul Unit.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Nigel Farage, liderul euroscepticilor, explica care sunt cauzele unei eventuale iesirii a Marii Britanii din Uniunea Europeana

Nigel Farage, liderul euroscepticilor UKIP , explica care sunt cauzele pentru o posibila infrangere a taberei pro-Brexit. El este de parere ca de vina ar putea fi schema de inregistrare a.

Primarul Londrei, mesaj pentru rezidentii europeni din inima Marii Britanii. Care este pozitia lui Sadiq Khan dupa Brexit

Primarul Londrei, musulmanul Sadiq Khan, a transmis un mesaj catre cetatenii europeni care locuiesc si muncesc in Londra, mesaj prin care i-a asigurat ca sunt bineveniti, potrivit vox. com. Vreau sa.

Tudor Chirila, mesaj pesimist dupa BREXIT: Timpul ne va spune unde naiba ne indreptam!

Tudor Chirila a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj in care sustine ca vin vremuri grele pentru Romania, in contextul rezultatului referendumului din Marea Britanie. Nu sunt.

Robor creste puternic dupa Brexit. Cum vor fi afectate dobanzile creditelor

Rata medie a dobanzii pentru creditele contractate in lei ROBOR) a inregistrat cresteri semnificative, la doar cateva ore dupa ce rezultatele referendumului organizat in Marea Britanie au aratat ca englezii sunt pregatiti sa iasa din Uniunea.

Britanicii, mai interesati de UE dupa ce au parasit-o, decat inainte. Care sunt ultimele cautari pe Google

Cautari ingrijoratoare pe Google in Marea Britanie, dupa aflarea rezultatelor la Brexit. Britanicii par sa fie interesati de Uniunea Europeana mai mult dupa ce au decis sa o paraseasca.

Omul care a facut o avere dupa BREXIT

ConformBloomberg, Crispin Odey, seful Odey Asset Management, a castigat vineri peste 200 de milioane de lire sterline, pentru el si investitorii sai, dupa ce a paritat pe Brexit si pe faptul ca actiunile la bursa s.

Sondaj Brexit: Balanta inclina catre ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana. Care sunt ultimele cifre

Britanicii merg la urne pentru a decide soarta Regatului Unit cu privire la ramanerea sau iesirea din Uniunea Europeana si, potrivit ultimelor sondaje, se pare ca tabara celor care nu vor sa paraseasca bl.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )