Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sondaj Brexit: Balanta inclina catre ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana. Care sunt ultimele cifre

B1 B1,
Sondaj Brexit: Balanta inclina catre ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana. Care sunt ultimele cifre

Britanicii merg la urne pentru a decide soarta Regatului Unit cu privire la ramanerea sau iesirea din Uniunea Europeana si, potrivit ultimelor sondaje, se pare ca tabara celor care nu vor sa paraseasca bl. continuă pe B1

Brexit. SONDAJ. Un procent de 54% dintre cetatenii europeni sustin ramanerea Marii Britanii in UE

Un procent de 54% dintre cetatenii europeni sustin ramanerea Marii Britanii in UE, potrivit unui sondaj difuzat luni de Fundatia Bertelsmann, inaintea referendumului din 23 iunie, la care alegatorii britanici vor trebui sa se pronunte in legatura cu ramanerea sau nu a tarii lor in blocul comunitar.

Brexit. Tabara care sustine ramanerea Marii Britanii in UE si-a recapatat avansul inaintea referendumului privind apartenenta tarii la blocul comunitar

Tabara care a facut campanie pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana In) si-a recapatat avansul in fata taberei rivale Out) inaintea referendumului de joi cu privire la apartenenta tarii la blocul comunitar, potrivit unui sondaj YouGov pentru ziarul The Times, prezentat miercuri, transmite Reuters.

FOTO. David Beckham sustine ramanerea Marii Britanii in UE

Fostul fotbalist David Beckham sustine ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana,cu ocazia referendumului care va avea loc joi,23 iunie,exprimand ca doreste ca traiasca intr-o lume vibranta si contectata si ca tara sa ar trebui sa faca fata provocarilor la nivel mondial alaturi de aliatii sai.

O zi pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

ACTUALIZARE 17:30 O deputata britanica anti-Brexit, amenintata pe Twitter ca ii vor fi ucisi copiii Deputata laburista Yvette Cooper a primit un mesaj pe contul sau de Twitter in care era amenintata ca ii vor fi ucisi copiii si nepotii, ca urmare a campaniei facute de aceasta in favoarea ramanerii Marii Britanii in UE, relateaza astazi pagina online a publicatiei The Independent. *ACTUALIZARE 17:10 Comisia Electorala din Marea Britanie: 46,5 milioane de britanici au drept de vot *ACTUALIZARE 16:40 Ifo: Cei mai multi reprezentanti ai companiilor din Germania cred ca un posibil Brexit nu le va afecta afacerile. *ACTUALIZARE 15:55 Jean-Claude Juncker: Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, un act de automutilare *ACTUALIZARE 13:40 Premierul italian ii indeamna pe britanici sa ramana in Uniunea Europeana *ACTUALIZARE 12:40 Cele doua tabere depun ultimele eforturi pentru a-i convinge pe cei indecisi *ACTUALIZARE 11:30 1. 300 de directori de companii din Marea Britanie sunt pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:00 George Soros: Brexit ar avea un impact imediat si dramatic asupra pietelor financiare, investitiilor, preturilor si locurilor de munca.

Doua zile pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

Cu doua zile ramase pana la refendumul de joi, 23 iunie, pentru ramanerea sau iesirea Marii Britanii din UE, George Soros a avertizat asupra consecintelor dureroase ale unui Brexit. Multimiliardarul a spus pentru The Guardian ca UK se poate trezi intr-o Black Friday daca voteaza pentru iesirea din UE.

Referendum Brexit. David Beckham va vota pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

David Beckham a anuntat ca intentioneaza sa voteze in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, cu ocazia referendumului care va avea loc joi.

O zi pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

300 de directori de companii din Marea Britanie sunt pentru ramanerea in UE Aproape 1. 300 de directori de companii din Marea Britanie au trimis o scrisoare cotidianului The Times in care se pronunta in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, inaintea unui Referendum istoric care va avea loc maine, transmite AFP, citat de surse din presa.

BREXIT. Fostul primar londonez: Iesirea Marii Britanii din UE, un triumf pentru democratie

Iesirea din Uniunea Europeana ar fi un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si un triumf pentru democratie, a declarat joi, pentru The Telegraph, Boris Johnson, fost.

Astazi are loc votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

ACTUALIZARE 07:53 Tabara In si-a recapatat avansul inaintea referendumului asupra UE Campania pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si-a recapatat avansul asupra taberei rivale Out afara) inaintea referendumului de astazi asupra apartenentei la UE, potrivit unui sondaj YouGov pentru ziarul The Times, informeaza Reuters.

Euroalesii romani vor ramanerea Marii Britanii in UE. Ce ar insemna un Brexit pentru Europa

Europarlamentarii romani fac apel la britanici si la romani din Marea Britanie sa voteze pentru ramanerea in UE, aratand riscurile privind stabilitatea proiectului european si implicatiile asupra Romaniei in cazul unui Brexit.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )