Libnet.ro
UNICEF

10:30

Care sunt filmele cu cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur 2016

România Liberă România Liberă,
Care sunt filmele cu cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur 2016

Filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey a fost nominalizat la sase categorii, la premiile Zmeura de Aur, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului. continuă pe România Liberă

Care sunt bancile cu cele mai multe reclame inregistrate in 2015

Alpha Bank, ING Bank si BCR sunt bancile cu cele mai multe reclame inregistrate pe parcursul anului 2015.

Topul universitatilor ai caror profesori au girat lucrarile din puscarii: Universitatea din Craiova, Universitatea Hyperion, ASE si Politehnica Bucuresti, cu cele mai multe recomandari

Opt profesori si conferentiari de la Universitatea din Craiova i-au acordat recomandare scrisa lui Dinel Staicu, pentru toate cartile pe care le-a scris acesta in puscarie in 2015. Dar Staicu n-a fost singurul scriitor puscarias atestat anul trecut: in total, cadrele didactice ale Universitatii din Craiova au trimis 43 de recomandari pentru puscariasi, folosite de acestia pentru a scapa mai repede din detentie. In topul universitatilor cu cele mai multe avize pentru detinuti urmeaza Universitatea Hyperion Bucuresti cu 29), Academia de Studii Economice ASE, cu 28) si Universitatea Politehnica din Bucuresti cu 19), potrivit datelor trimise de Ministerul Justitiei, la solicitarea HotNews. ro. Vezi in articol cum explica profesorul Ion Marin - campion la numarul de avize acordate in 2015, potrivit listei Ministerului Justitiei - ca a ajuns sa se pronunte pe temele abordate in puscarie de Dan Diaconescu sau Sorin Rosca Stanescu.

Vacante de iarna la pret de chilipir dupa Sarbatori. Cand si unde gasim cele mai bune oferte cu reduceri semnificative

Vacantele de iarna costisitoare din perioada sarbatorilor pot fi cumparate acum la preturi reduse substantial, daca alegeti perioada potrivita si tipurile de pachete pentru care acum cererea nu este atat de mare. Un specialist din cadrul unei agentii de turism a explicat, pentru Adevarul, care sunt ofertele cele mai bune in aceasta perioada.

Cele mai periculoase tari pentru turisti sunt cele din Orientul Mijlociu si din Africa

Cele mai periculoase tari, care nu le sunt recomandate celor care pleaca in vacanta, sunt cele din Orientul Mijlociu si din Africa, potrivit unei harti publicate de International SOS si care prezinta gradul de risc pentru turisti in fiecare tara de pe glob, scrie turismistoric. ro.

Cat castiga o stewardesa, care sunt calitatile unui bun insotitor de zbor si cele mai neplacute aspecte ale meseriei

Calatoriile in lung si in lat, popasurile in cele mai frumoase locuri din lume si uniformele elegante sunt cateva dintre beneficiile evidente ale slujbei de steward. in plus, in cazul anumitor companii, salariile sunt mai mult decat tentante. Procesul de selectie al candidatilor este insa unul foarte riguros, asa ca nu oricine poate ajunge la inaltime.

Fetele din timpul orgasmului: de ce seamana cu grimasele de durere cele mai frecvente expresii faciale produse de placere

Cu exceptia cazului in care ne-am inregistrat in timpul unei partide de sex, probabil ca habar nu avem cum aratam atunci cand ajungem la orgasm si ce grimase obisnuim sa facem. Un studiu realizat de spanioli a aratat care sunt cele mai frecvente grimase pe care le fac oamenii atunci cand ajung la orgasm, dar si de ce expresiile faciale din timpul orgasmului seamana cu cele facute atunci cand ne doare ceva.

Trei barbati din comuna Draguseni sunt cercetati pentru braconaj. Acestia au montat intr-o padure mai multe capcane pentru a captura porci mistreti

In weekend, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au fost sesizati de catre Politia Orasului Tg. Bujor despre faptul ca in padurea Ursoaia, sat Fundeanu, comuna Draguseni, au fost identificate mai multe urme, existand banuiala ca in acel loc ar fi avut loc un act de braconaj.

Ploaia abundenta a facut ravagii in mai multe localitati, iar ninsoarea da batai de cap soferilor care trec prin Pasul Tihuta

Ploile din ultimele zile au inceput sa faca ravagii in mai multe localitati din Bistrita-Nasaud. Probleme au fost in Rodna, Maieru, Bata, dar si in Pasul Tihuta, unde zapada si gheata au dat batai de cap soferilor.

Cele mai luxoase hoteluri care vor fi deschise anul acesta: complexuri de 5 stele care vor oferi sejururi de vis

Turistii care dispun de un buget de vacanta generos se pot caza intr-una dintre cele mai luxoase locatii care vor fi inaugurate anul acesta. Iata cateva dintre cele mai extravagante si neobisnuite hoteluri din lume care se vor deschide in 2016.

Ceata da batai de cap traficului aerian. Mai multe avioane au fost retinute pe Aeroportul International Chisinau

Mai multe curse aeriene au fost amanate cu cateva ore din cauza cetii. Este vorba despre cinci avioane care trebuiau sa aterizeze si patru care se pregateau de decolare, transmite IPN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )