Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai luxoase hoteluri care vor fi deschise anul acesta: complexuri de 5 stele care vor oferi sejururi de vis

Adevărul Adevărul,
Cele mai luxoase hoteluri care vor fi deschise anul acesta: complexuri de 5 stele care vor oferi sejururi de vis

Turistii care dispun de un buget de vacanta generos se pot caza intr-una dintre cele mai luxoase locatii care vor fi inaugurate anul acesta. Iata cateva dintre cele mai extravagante si neobisnuite hoteluri din lume care se vor deschide in 2016. continuă pe Adevărul

Muzeul Luvru din Abu Dhabi, printre cele mai spectaculoase obiective turistice care vor fi inaugurate anul acesta

Lonely Planet, cea mai mare editura de ghiduri de calatorie din lume, a realizat o lista cu cele mai incitante noi destinatii de calatorie in 2016.

Mircea Cartarescu a refuzat unul dintre cele mai importante premii de poezie din tara. Anul trecut, acelasi eveniment a generat un scandal de proportii

Scriitorul Mircea Cartarescu a refuzat nominalizarea la unul dintre cele mai importante premii de poezie din tara. Acelasi eveniment a starnit un scandal de proportii in lumea scriitoriceasca anul trecut, fiind contestat castigatorul. Cartarescu a mai fost nominalizat la acelasi premiu si anii trecuti.

Topul universitatilor ai caror profesori au girat lucrarile din puscarii: Universitatea din Craiova, Universitatea Hyperion, ASE si Politehnica Bucuresti, cu cele mai multe recomandari

Opt profesori si conferentiari de la Universitatea din Craiova i-au acordat recomandare scrisa lui Dinel Staicu, pentru toate cartile pe care le-a scris acesta in puscarie in 2015. Dar Staicu n-a fost singurul scriitor puscarias atestat anul trecut: in total, cadrele didactice ale Universitatii din Craiova au trimis 43 de recomandari pentru puscariasi, folosite de acestia pentru a scapa mai repede din detentie. In topul universitatilor cu cele mai multe avize pentru detinuti urmeaza Universitatea Hyperion Bucuresti cu 29), Academia de Studii Economice ASE, cu 28) si Universitatea Politehnica din Bucuresti cu 19), potrivit datelor trimise de Ministerul Justitiei, la solicitarea HotNews. ro. Vezi in articol cum explica profesorul Ion Marin - campion la numarul de avize acordate in 2015, potrivit listei Ministerului Justitiei - ca a ajuns sa se pronunte pe temele abordate in puscarie de Dan Diaconescu sau Sorin Rosca Stanescu.

Topul celor mai punctuale aeroporturi: cine se lauda cu cele mai putine zboruri intarziate

Un clasament al aeroporturilor internationale unde s-au semnalat foarte putine curse intarziate, in 2015, realizat de site-ul de analiza in turism OAG, vine in ajutorul calatorilor care vor sa evite orele de asteptare inainte de a pleca spre o destinatie sau alta.

Cele mai frecvente greseli de limba romana care apar pe Facebook: de ce maicamea are de fapt cratima si care sunt marile probleme ale celor doi de i

Facebok-ul este o vasta platforma de comunicare, la care au acces deopotriva adulti si copii, oameni cu educatie si persoane certate cu cartea. Cunoscuta retea de socializare abunda in numeroase derapaje lingvistice, care pot genera daune in educatia micilor utilizatori. Pentru a diminua din riscuri, un profesor buzoian a lansat un ghid de exprimare corecta, in paginile caruia evidentiaza cele mai frecvente greseli.

Cele mai frecvente greseli de limba romana care apar pe Facebook: de ce maicamea are de fapt cratima si care sunt marile probleme ale celor doi i

Facebookul este o vasta platforma de comunicare, la care au acces deopotriva adulti si copii, oameni cu educatie si persoane certate cu cartea. Cunoscuta retea de socializare abunda derapaje lingvistice, care pot genera daune in educatia micilor utilizatori. Pentru a diminua din riscuri, un profesor buzoian a lansat un ghid de exprimare corecta, in paginile caruia evidentiaza cele mai frecvente greseli.

Cele mai prost imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards au existat indeajuns de multe aparitii vestimentare nefericite care i-au facut pe criticii de moda sa comenteze sarcastic. Iata cateva din cele mai prost imbracate vedete la Peoples Choice Awards.

Cele mai bine imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards covorul rosu a fost invadat de vedete care mai de care mai bine imbracata. Iata cele mai reusite aparitii.

Globurile de Aur: Cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu (Galerie foto)

Ca in fiecare an, regalul decernarilor de premii aduce si cele mai frumoase tinute pe care designerii s-au grabit sa le ofere vedetelor care pasesc pe covorul rosu. S-a intamplat si in acest an la Globurile de Aur.

Cele mai frumoase aparitii de la Golden Globes 2016

Vedetele s-au intrecut in aparitii vestimentare spectaculoase pe covorul rosu al ceremoniei Golden Globes 2016, ce a avut loc aseara in Los Angeles. Iata cele mai frumoase aparitii si ce haine si accesorii au purtat vedetele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )