Libnet.ro
UNICEF

08:47

Care sunt judetele cu cele mai mari rate ale mortalitatii infantile. Dambovita, in top

Adevărul Adevărul,
Care sunt judetele cu cele mai mari rate ale mortalitatii infantile. Dambovita, in top

Organizatia Salvati Copiii atrage atentia ca exista zone vulnerabile in privinta aparaturii medicale de interventie. Din aceasta cauza, sunt judete in care mortalitatea infantila este destul de mare. continuă pe Adevărul

Cele mai mari genti din istoria modei!

Fiindca in anul 2020 se vor purta gentile foarte mari, asa cum au hotarat deja marii designeri ai lumii, iata aici un top al celor mai mari posete din istoria modei! .

Un nou jurat, la PRO TV. Cine e femeia de care toti vor sti de frica, intr-una dintre cele mai asteptate emisiuni ale postului

A fost anuntat cel mai nou jurat, de la PRO TV, pentru o emisiune foarte asteptata de catre public. Show-ul va debuta in curand pe postul de televiziune, iar celei alese sa faca parte din echipa juriului in mod clar ii vor sti toti de frica! Este vorba despre o femeie de afaceri de succes .

Industria agroalimentara, arsa la buzunar de inspectorii DSV. Cele mai mari amenzi, in Dambovita

In cursul lunii noiembrie 2019 Directiile judetene sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor precum si a municipiului Bucuresti au efectuat 9. 763 de controale in unitatile din industria agroalimentara care desfasoara activitati in domenii diverse.

Tariceanu o acuza pe Firea de netransparenta in achizitiile de tramvaie si autobuze: in doar 2 ani doua firme turcesti au luat cele mai mari contracte

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a acuzat-o duminica pe primarul general al Capitalei Gabriela Firea de netransparenta in privinta mai multor contracte de achizitii pentru Bucuresti. Acesta subliniaza ca in Capitala circula tramvaie straine desi tramvaiele fabricate la Arad circula si in Cluj-Napoca, Arad si Oradea si nu vad de ce nu ar fi bune si pentru Bucuresti.

Una dintre cele mai mari cascade din lume a secat: E prima data cand vad asa ceva

Cine sunt finalistii Te cunosc de undeva si care au fost cele mai bune transformari ale vedetelor VIDEO

In editia de sambata seara au fost alesi finalistii sezonului 14 Te cunosc de undeva!, printre acestia numarandu-se Monica Anghel si Cezar Ouatu.

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

Simona Halep, de partea dureroasa a celei mai mari surprize a sezonului! WTA a publicat topul socurilor din 2019

Simona Halep a suferit cea mai surprinzatoare infrangere din 2019 in tenisul feminin, anunta WTA, publicand topul celor mai mari cinci surprize ale sezonului. Romanca a fost destabilizata de o schimbare tactica nebuneasca propusa de Taylor Townsend, nereusind sa isi ajusteze jocul suficient de mult pentru a contra cele 106 atacuri la fileu ale americancei.

Cele mai savuroase momente cu CTP. Ce spunea despre Dacian Ciolos, Viorica Dancila si Corneliu Vadim Tudor

Cristian Tudor Popescu este cunoscut pentru replicile sale extrem de savuroase. Comentariile jurnalistului despre oamenii politici ai zilelor noastre si nu numai sunt un vis pentru cei care nu cheltuie cuvintele in zadar si iubesc trimiterile in diverse domenii. Iata cum jignirile cu perdea ale lui Cristian Tudor Popescu pot deveni cu usurinta material de .

Cine sunt cele mai bogate vedete din lume. Cati bani are in cont Celine Dion

Fie ca ne place, fie ca nu, trebuie sa recunoastem ca suntem curiosi ce averi au reusit sa stranga vedetele internationale, din lumea muzicii si nu numai, de-a lungul carierei lor. Exista tot felul de topuri facute de reviste celebre, ca spre exemplu Forbes, care ne incita curiozitatea, admiratia si, uneori chiar invidia. Cine sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )