Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt judetele rosii ale Romaniei, cu rata de incidenta de peste 3.00 la mia de locuitori

B1 B1,
Care sunt judetele rosii ale Romaniei, cu rata de incidenta de peste 3.00 la mia de locuitori

Ilfov este in continuare lider in topul judetelelor cu cea mai mare rata de incidenta. Lista judetelor rosii este completata de Timis, Bucuresti si Cluj, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe B1

Donald Trump: in conditiile in care sunt anuntate noi demonstratii, fac un apel sa nu mai existe violente, incalcari ale legii sau acte de vandalism de niciun fel

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA, a facut, miercuri, un apel la calm in conditiile in care sunt asteptate noi demonstratii in SUA. Mesajul lui Trump a fost publicat pe Twitter de secretarul sau.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Cluj, pe locul III. in ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, injudetul Ilfov, rata este de 4,71 cazuri la mia de locuitori.

Chiftelutele care iti purifica organismul. Secretul ingredientului care le face rosii

Daca te-ai decis ca dupa perioada de Sarbatori sa elimini excesele, atunci iti venim in ajutor cu un preparat sanatos si satios, dar si foarte delicios. Acest preparat are in prim-plan sfecla rosie. Ingrediente chiftelute din sfecla rosie 4 sfecle medii, coapte 1 conserva fasole rosie 400 g) 100 g orez fiert 1 ou 2 .

Romanii vor putea alege vaccinul impotriva noului coronavirus pentru imunizare: care sunt optiunile

La cateva zile dupa certificarea utilizarii celui de al doilea vaccin in Uniunea Europeana, romanii vor putea alege solutia de imunizare pentru care opteaza. Vaccinul anti-Covid de la.

Care sunt categoriile de boli cronice care vor fi incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19. Cum se face programarea

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa publice criteriile care vor sta la baza vaccinarii populatiei impotriva COVID-19, in cea de-a doua etapa a campaniei. Astfel, potrivit presei locale, DSP.

Abia a inceput 2021 si deja avem un nou virus. Ce este B-117 si care sunt tarile in care se raspandeste rapid

Nici n-am intrat bine in 2021 si exista deja avertismente urgente cu privire la o noua tulpina de virus pandemic care se raspandeste exponential in intreaga lume, potrivit CBS. Omenirea nu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )