Libnet.ro
UNICEF

14:15

Care sunt legaturile intre Ambasadorul Chinei, Huawei, smart city si...Caracal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt legaturile intre Ambasadorul Chinei, Huawei, smart city si...Caracal

In timp ce alesii locali din metropole precum Caracal sau comuna Pestisani cumpara din bani publici iPhone-uri 7 si Galaxy S8-uri, noi, restul, cei care i-am ales, trebuie sa infruntam zi de zi trafic infernal, gropi, gunoaie si,. continuă pe Wall-Street Ro

Statele UE aproba reformarea modului in care sunt testate vehiculele

Statele Uniunii Europene UE) au fost de acord cu noile propuneri de reglementare a modului in care sunt testate si autorizate autovehiculele, in pofida opozitiei Germaniei, au declarat, pentru Reuters, surse din UE, in ideea evitarii repetarii scandalului Volkswagen Dieselgate), se arata intr-un document intern al UE, consultat de Reuters.

WannaCry: Care sunt cele mai afectate domenii si orase din Romania

WannaCry a afectat peste 150 de tari din intreaga lume, iar Romania nu a scapat de acest atac informatic, cel mai puternic inregistrat pana acum. Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a facut publice cateva cifre cu privire la amploarea atacului informatic WannaCry, care s-a desfasurat de-a lungul ultimelor zile.

CERT-RO: Care sunt orasele din Romania cele mai afectate de virusul WannaCry

Bucurestiul, Iasiul si Clujul sunt primele trei orase in topul localitatilor celor mai afectate de virusul WannaCry, precizeaza, marti, Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO).

CERT-RO: Care sunt orasele din Romania cele mai afectate de virusul WannaCry. Harta interactiva

Bucurestiul, Iasiul si Clujul sunt primele trei orase in topul localitatilor celor mai afectate de virusul WannaCry, precizeaza, marti, Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO).

Renault Romania cheama sute de masini in service. Care sunt modelele vizate

Renault Commercial Roumanie cheama in service 320 de modele Talisman care ar putea avea fixat incorect capacul insonorizant inferior al plansei de bord, care ar putea conduce la o desprindere partiala sau.

Valul de atacuri cibernetice continua. Care sunt CONSECINTELE si SOLUTIILE in opinia expertilor

Masivul atac cibernetic, care a afectat sute de mii de sisteme informatice in toata lumea, la sfarsitul saptamanii trecute, nu a fost urmat de o replica si mai puternica, asa cum se temeau.

Nu mai aruncati apa in care au fiert cartofii. Care sunt efectele benefice ale acesteia pentru casa voastra

Nu mai aruncati apa in care au fiert cartofii sau pastele. Si asta pentru ca poate fi reutilizata. Mai precis, aceasta poate fi folosita la udatul plantelor ornamentale. Fie ca este vorba de ficusul de.

TOTAL AIUREA: Netflix blocheaza o parte din telefoanele cu Android. Care sunt criteriile

Odata cu versiunea 5. 0 a aplicatiei pentru Android, Netflix a luat cea mai nepopulara masura de pana acum: compania americana a decis sa blocheze telefoanele care nu sunt certificate Google Play sau care au.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )