Libnet.ro
UNICEF

20:00

Care sunt posibilele solutii la plafonarea dobanzilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Care sunt posibilele solutii la plafonarea dobanzilor

Stabilirea unui regim de limitare a DAE la creditele destinate consumatorilor, in mod arbitrar, nediferentiat pe categorii de produse si fara o fundamentare a plafoanelor respective in functie de caracteristicile produselor de creditare este de natura a produce dezechilibre in piata creditului si a afecta stabilitatea financiara se arata intr-o scrisoare transmisa de Guvernatorul BNR Mugur Isarescu sefului Comisiei pentru politica economica din Camera Deputatilor, Gheorghe Simon, preluata de Hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Document. Scrisoarea Guvernatorului. Care sunt posibilele solutii la plafonarea dobnzilor si cum arata ea la nivelul UE

Stabilirea unui regim de limitare a DAE la creditele destinate consumatorilor, in mod arbitrar, nediferentiat pe categorii de produse si fara o fundamentare a plafoanelor respective in functie de caracteristicile produsclor de creditare este de natura a produce dezechilibre in piata creditului si a afecta stabilitatea financiara se arata intr-o scrisoare transmisa de Guvernatorul BNR Mugur Isarescu sefului Comisiei pentru politica economica din Camera Deputatilor, Gheorghe Simon. Potrivit surselor apropiate Comisiei, alaturi de scrisoare, Isarescu a transmis inca doua documente, unul privind metodologia de stabilire a unor limite maxime ale DAE, iar altul vizand practica plafonarii ratei dobanzii in UE. Vezi in text scrisoarea lui Isarescu si documentele transmise de BNR.

DNA cere o CAUTIUNE-RECORD in dosarul in care sunt implicati fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu si Cristian Boureanu

DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de Finante intr-o cauza in care sunt implicati, printre altii, Cristian Boureanu si cumnatul lui Mircea.

Ionut Lupescu a anuntat care sunt primii oameni pe care ii da afara de la FRF daca o sa castige alegerile

Ionut Lupescu, unul dintre principalii candidati la sefia Federatiei Romane de Fotbal FRF), a anuntat care sunt primii patru oameni care nu se vor mai regasi in conducerea institutiei daca el o sa castige.

DOCUMENT Mugur Isarescu raspunde propunerii privind plafonarea dobanzilor. BNR nu sustine proiectul si vine cu alta solutie

Stabilirea unui plafon pentru DAE fara sa existe o diferentiere pe categorii de produse si fara o fundamentare a plafoanelor propuse ar putea produce dezechilibre in piata creditului si a afecta stabilitatea financiara, avertizeaza guvernatorul BNR Mugur Isarescu, care precizeaza ca Banca Nationala nu sustine respectivul proiect.

Ministrul Finantelor: Nu este niciun risc pentru cei care sunt la Pilonul II sa aiba pensiile diminuate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a exclus posibilitatea unor pensii diminuate pentru cei care au contribuit la Pilonul II, dupa ce, conform unor informatii prezentate in Comisia economica din Senat,.

HOROSCOP. Care sunt numerele tale norocoase in zodiacul chinezesc! Calculul e foarte simplu

Astrologia chineza este un sistem de horoscop bazat pe calendarul chinezesc si astronomie. A fost folosit pentru a prezice nrocul in conformitate cu fenomenele astronomice care au fost considerate.

HOROSCOP. Care sunt numerele tale norocoase in zodiacul chinezesc! Calculul e simplu

Astrologia chineza este un sistem de horoscop bazat pe calendarul chinezesc si astronomie. A fost folosit pentru a prezice nrocul in conformitate cu fenomenele astronomice care au fost considerate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )