Libnet.ro
UNICEF

12:45

DNA cere o CAUTIUNE-RECORD in dosarul in care sunt implicati fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu si Cristian Boureanu

B1 B1,
DNA cere o CAUTIUNE-RECORD in dosarul in care sunt implicati fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu si Cristian Boureanu

DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de Finante intr-o cauza in care sunt implicati, printre altii, Cristian Boureanu si cumnatul lui Mircea. continuă pe B1

Instanta suprema, asteptata sa se pronunte marti n dosarul retrocedarii ilegale a mii de hectare de padure n Bacau, n care este implicat fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc

Instanta suprema este asteptata sa se pronunte marti in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de hectare de padure in judetul Bacau, in care sunt implicati, printre altii, fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, fiul sau, Andrei, fostul senator Tudor Chiuariu si fostul sef al Romsilva Adam Craciunescu, scrie news. ro.

DNA cere urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu. Fostul ministru al finantelor este acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, informeaza DNA. Potrivit unui comunicat de presa, procurorul-sef al DNA,.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru Sebastian Vladescu, pentru luare de mita

DNA cere sesizarea presedintelui pentru incuviintarea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, acuzat de doua infractiuni de luare de mita, intr-un dosar in care a inceput urmarirea penala si in cazul fostului parlamentar Cristian Boureanu, a lui Ionut Costea, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, dar si presedinte al EximBank, si a lui Constantin Dascalu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

Ionut Lupescu a anuntat care sunt primii oameni pe care ii da afara de la FRF daca o sa castige alegerile

Ionut Lupescu, unul dintre principalii candidati la sefia Federatiei Romane de Fotbal FRF), a anuntat care sunt primii patru oameni care nu se vor mai regasi in conducerea institutiei daca el o sa castige.

Instanta suprema, asteptata sa se pronunte astazi in dosarul retrocedarii ilegale a mii de hectare de padure

Instanta suprema este asteptata sa se pronunte marti in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de hectare de padure in judetul Bacau, in care sunt implicati, printre altii, fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, fiul sau, Andrei, fostul senator Tudor Chiuariu si fostul sef al Romsilva Adam Craciunescu, relateaza News. ro.

DNA solicita presedintelui Romanieiinceperea urmaririi penale fata de fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu

DNA solicita presedintelui Romaniei avizul pentru inceperea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, la data faptelor ministru al Finantelor Publice, fata de care exista suspiciunea ca ar fi savarsit doua infractiuni de luare de mita. in acelasi dosar mai sunt acuzati fostul deputat Boureanu Cristian Alexandru, de trafic de influenta, si fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dascalu Constantin, de luare de mita.

DNA cere presedintelui aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu

Sebastian Vladescu este la un pas de a fi urmarit penal pentru trafic de influenta si luare de mita. DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de.

Ministrul Finantelor: Nu este niciun risc pentru cei care sunt la Pilonul II sa aiba pensiile diminuate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a exclus posibilitatea unor pensii diminuate pentru cei care au contribuit la Pilonul II, dupa ce, conform unor informatii prezentate in Comisia economica din Senat,.

HOROSCOP. Care sunt numerele tale norocoase in zodiacul chinezesc! Calculul e foarte simplu

Astrologia chineza este un sistem de horoscop bazat pe calendarul chinezesc si astronomie. A fost folosit pentru a prezice nrocul in conformitate cu fenomenele astronomice care au fost considerate.

HOROSCOP. Care sunt numerele tale norocoase in zodiacul chinezesc! Calculul e simplu

Astrologia chineza este un sistem de horoscop bazat pe calendarul chinezesc si astronomie. A fost folosit pentru a prezice nrocul in conformitate cu fenomenele astronomice care au fost considerate.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )