Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine ar putea fi seful interimar de la DNA, dupa revocarea lui Kovesi: Care sunt urmatorii pasi pentru numirea noului procuror-sef

B1 B1,
Cine ar putea fi seful interimar de la DNA, dupa revocarea lui Kovesi: Care sunt urmatorii pasi pentru numirea noului procuror-sef

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, decretul care a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, seful statului nu mai controleaza. continuă pe B1

Seful interimar al DNA a fost ALES! Cine o va inlocui temporar pe Kovesi la conducerea parchetului (FOTO)

Marius Iacob, procurorul sef adjunct al DNA, va asigura interimatul la sefia DNA, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost revocata din functie,pana va fi delegata o alta persoana la conducerea DNA, potrivit.

Marius Iacob, interimar la sefia DNA, dupa revocarea lui Kovesi

Procurorul sef adjunct al DNA, Marius Iacob, asigura interimatul la sefia DNA, pana cand procurorul general Augustin Lazar va delega o persoana la conducerea DNA, potrivit procedurii.

Anca Jurma, interimar la conducerea DNA, dupa revocarea lui Kovesi

Procuroarea Anca Jurma va asigura conducerea interimara a Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. ----UPDATE 12:46Marius Iacob, interimar la sefia DNA, dupa revocarea lui KovesiUPDATE 11. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.

Dragnea, dupa revocarea sefei DNA: Nu e o victorie pentru nimeni. Bucuria va fi cand aceasta tara se va elibera

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA nu-i o victorie pentru nimeni. Este doar o masura mica dintr-un complex de masuri care sa se intample in perioada urmatoare, a.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

Ambasada SUA, dupa revocarea sefei DNA: Romania sa mentina si sa sprijine puternicele sale institutii de lupta impotriva coruptiei

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Reprezentantii misiunii diplomatice.

Comisia Europeana, PRIMA REACTIE dupa REVOCAREA sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat, luni, dupa demiterea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Christian Wigand, purtator de cuvant al CE, a declarat pentru Hotnews, ca independenta.

Kovesi, NOTA importanta pentru CSM dupa revocarea de la sefia DNA

Laura Codruta Kovesi a transmis, luni, o nota catre Consiliul Superior al Magistraturii CSM) prin care cere sa ramana procuror. Cererea fostei sefe DNA va fi analizata miercuri. Kovesi a transmis luni,.

Prima reactie a PNL dupa revocarea sefei DNA: Am sperat ca doamna Laura Codruta Kovesi isi va da demisia

Liberalul Viorel Catarama, prim-vicepresedinte al PNL Sector 2, a declarat ca decizia presedintelui KLaus Iohannis de a semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi se va contabiliza in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )