Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt regiunile din Romania unde se castiga cel mai bine

România Liberă România Liberă,
Care sunt regiunile din Romania unde se castiga cel mai bine

Salariile angajatilor din Bucuresti - cel mai bine platiti din toata tara - au ajuns la 3. 116 de lei. continuă pe România Liberă

Orasul din Romania unde se traieste cel mai rau

Orasele desemnate ca fiind cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii sunt Resita, Alexandria, Vaslui, Focsani, Piatra-Neamt, Satu-Mare, Tulcea, Calarasi, Botosani si Braila, potrivit.

Regiunea din Romania unde barbatii primesc martisoare de la femei de 1 martie

Potrivit traditiei, in Moldova fetele trebuie sa ofere simbolul primaverii baietilor, motivul fiind unul vechi de sute de ani. Fetele le legau baietilor necasatoriti un snur alb cu rosu la incheietura.

Cum a schimbat criza (si demografia) modul de recrutare al bancilor? Si, mai ales, care sunt joburile care ar putea disparea datorita Inteligentei Artificiale? Bloch (CEO BRD): In 2018, angajam oameni pentru slujbe care nici macar nu existau acum 10 ani

Inainte de izbucnirea crizei, sectorul bancar se extindea puternic, iar angajarile se faceau fara un foarte atent control al experientei si al competentelor. In criza insa, sectorul bancar s-a restructurat masiv, eliminand circa 14. 000 de oameni. HotNews. ro a intrebat reprezentantii principalelor banci cum se resimte din interior presiunea de pe piata muncii. Exista dificultati in a aduce oameni in banci, si daca da, care sunt posturile cele mai dificil de acoperit? Care sunt posturile pe care IA i-ar putea lasa pe unii bancheri fara job? In ultimul barometru realizat de Edelman, sectorul financiar se bucura de cea mai putina incredere printre industrii, iar acest lucru influenteaza si profilul de angajator. In 2018, angajam oameni pentru slujbe care nici macar nu existau acum 10 ani, explica pentru HotNews Francois Bloch, CEO-ul BRD.

Cinci vietnamezi, care voiau sa fuga din Romania, ascunsi printre pachetele de marfa ale unui TIR

Cinci vietnamezi au fost gasiti de politisti la Nadlac, printre pachetele de marfa ale unui TIR. Acestia voiau sa fuga pe ascuns din Romania. Cu TIR-ul respectiv erau transportate granule de plastic.

Topul judetelor unde se castiga cel mai bine

Salariile angajatilor din Bucuresti - cel mai bine platiti din toata tara - au ajuns la 3. 116 de lei net in 2017. Angajatii din Bucuresti au incasat, in medie, cate 3. 116 de lei net pe luna in 2017, in.

Uluitor! UN PREOT transforma UNTDELEMNUL in BANI: Este cel mai bogat din Romania! Venituri ANUALE de milioane de euro

Ciprian Otea este cel mai bogat preot din Romania, in conditiile in care este patronul unei firme de detergenti cu peste 10 milioane de euro venituri anuale. De asemenea, preotul nu s-a sfiit sa intre intr-o.

Cel mai amplu studiu despre locuire din Romania a ajuns la final

Potrivit raportului Orase si cartiere din RomaniaT, Brasov este cel mai avantajos oras din Romani.

Mamele celor mai cunoscute vedete din Romania

Este 1 martie si incepe saptamana in care femeile sunt rasfatate an de an cu cadouri si gesturi frumoasa, ocazie cu care vi le prezentam pe mamele celor mai cunoscute vedete din showbiz .

Kovesi, la bilantul DNA: Cand sunt critici din societate, trebuie sa ni le asumam. Vrem sa facem din Romania o tara mai curata (VIDEO)

Ne-am facut datoria cu mult efort, profesionalism, dar cand sunt critici din societate trebuie sa ni le asumam, a declarat Laura Codruta Kovesi, la bilantul DNA pe 2017. Aceasta a insistat ca societatea trebuie s.

Drumuri si autostrazi din Romania pe care sa le ocolesti pe timp de ninsoare

Pentru ca ninsoarea s-a asternut peste Romania la final de februarie si pare sa tina cateva zile am facut un clasament al drumurilor care sunt mai mereu cu probleme pe timp de iarna, fie se inchid de tot, fie se circula cu viteza redusa. Pe langa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )