Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mamele celor mai cunoscute vedete din Romania

ADPM ADPM,
Mamele celor mai cunoscute vedete din Romania

Este 1 martie si incepe saptamana in care femeile sunt rasfatate an de an cu cadouri si gesturi frumoasa, ocazie cu care vi le prezentam pe mamele celor mai cunoscute vedete din showbiz . continuă pe ADPM

Dacia, in topul celor mai vandute masini din Europa. Care sunt modelele cu care constructorul de la Mioveni a dat lovitura (FOTO)

Dacia a dat lovitura pe piata europeana. Doua dintre modelele constructoruluid e la Mioveni au intrat in topul celor mai vandute masini din Europa. in luna ianuarie, Dacia a inregistrat vanzari.

Faze tari:Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie;Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, a efectuat primele teste complete la sol;Descoperirea socanta facuta de o britanica in interiorul uniformei fiicei sale: Am fost dezgus

Cantitatea uriasa de apa de pe Luna va ajuta omenirea in viitorul apropiat. Cercetatorii au remarcat ca apa este prezenta mai ales ca OH o molecula hidroxil reactiva, in loc de H2O) si nu poate fi usor accesata. Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie. De indata ce au aflat de istoricul familiei, rudele lui Hitler au facut un pact sa nu faca vreodata copii.

Topul celor mai bune orase din tara. Alexandria, pe ultimul loc

Un top al celor mai bune orase in ceea ce priveste costul vietii, siguranta, curatenia, linistea si transportul plaseaza Brasovul pe primul loc si Alexandria pe ultimul.

GAYSTORY! Razbunarea preotului anglican parasit de sotul roman: Si-a gasit un iubit si mai tanar, tot din Romania

Continuare neasteptata a pasiunii preotul anglican pensionar intrat in prim-planul tabloidelor dupa ce a fost indragostit si, ulterior, parasit de un tanarul model roman. Philip Clements a anuntat ca s-a.

Unul dintre cei mai controversati milionari din Romania se pregateste sa fie tata

Victoras Micula, unicul fiu al milionarului bihorean Viorel Micula, isi pune pirostriile in aceasta primavara, casatorindu-se religios cu iubita lui, Ozana, o tanara oradeanca. Potrivit Cancan, motivul.

Uluitor! UN PREOT transforma UNTDELEMNUL in BANI: Este cel mai bogat din Romania! Venituri ANUALE de milioane de euro

Ciprian Otea este cel mai bogat preot din Romania, in conditiile in care este patronul unei firme de detergenti cu peste 10 milioane de euro venituri anuale. De asemenea, preotul nu s-a sfiit sa intre intr-o.

Singurul oras din Romania, aflat pe lista celor 100 de orase verzi ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform.

Locul unde se afla cele mai frumoase sate din tara noastra

Nu trebuie sa iesi din Romania ca sa gasesti peisaje rustice superbe, asemeni celor din Elvetia sau Franta. Le avem si noi. Si nu numai ca le avem, dar sunt cam de o suta de ori mai pitoresti. Am pregatit ma.

Procedura de achizitie a corvetelor multifunctionale ce ar urma sa fie construite intr-un santier naval din Romania, demarata de MApN. Prima nava, construita si dotata in trei ani de la semnarea contractului

Departamentul pentru armamente al Ministerului Apararii Nationale a initiat joi procedura specifica de achizitie pentru atribuirea acordului-cadru de furnizare a produsului corveta multifunctionala, informeaza MApN. In februarie Guvernul a adoptat un HG prin care Armata poate demara achizitia a patru corvete mutifunctionale si modernizarea celor doua fregate tip T22R din dotarea Fortelor Navale. Valoarea totala a proiectului de investitii este de circa 1,6 mld. Euro, inclusiv TVA si presupune construirea intr-un interval de sapte ani a celor patru corvete intr-un santier naval din Romania, prima urmand a fi livrata dupa 3 ani.

Firma romaneasca de tehnologie Tremend intra pentru al doilea an consecutiv in topul celor mai dinamice companii

Tremend intra pentru cel de-al doilea an consecutiv in topul Inc. 5000 Europa. Revista americana reuneste in acest top cele mai dinamice companii din regiune, pe criteriul cresterii cifrei de afaceri pe o perioada de 3 ani. De-a lungul timpului, printre companiile nominalizate in Inc. 5000 s-au numarat Microsoft, Timberland, Vizio, Facebook, Oracle, Moo, Sweden Mobilephones sau Caboline.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )