Libnet.ro
UNICEF

14:30

Care sunt statele cu cele mai mari cheltuieli militare in 2013

Antena3 Antena3,
Care sunt statele cu cele mai mari cheltuieli militare in 2013

The Economist a publicat un grafic care arata care fost au cheltuielile militare ale marilor puteri mondiale in cursul anului trecut. Astfel, Rusia a inregistrat cheltuieli militare mai mari decat SUA pentru prima. continuă pe Antena3

Pantilimon in echipa cu cele mai mari salarii din sportul mondial

Chiar daca este mai mult rezerva la Manchester City, Costel Pantilimion nu se poate plange din moment ce se afla in echipa care asigura cele mai mari salarii din sport.

Pugilistul american Floyd Mayweather este sportivul cu cele mai mari incasari in anul 2013

Americanul Floyd Mayweather este sportivul cu cele mai mari incasari inregistrate anul trecut, scrie ESPN. Pugilistul a obtinut in 2013 suma de 73,5 milioane de dolari, fiind remunerat cu 32 de milioane de dolari.

Cele mai mari banci din Europa au dat afara 80.000 de angajati

Cele mai mari 30 de banci din Europa, in functie de capitalizare, au renuntat anul trecut la 80. 000 de angajati, adica 3,5% din total, iar o revenire a numarului de locuri de munca la nivelul anterior crizei pare putin probabila, in pofida recuperarii.

Jucatorii lui Manchester City au cele mai mari salarii din sport. Cum arata topul celor mai bine platiti sportivi din lume

Intr-un clasament al echipelor cu cei mai bine platiti sportivi, jucatorii lui Manchester City se situeaza pe prima pozitie, avand cele mai mare salarii din sportul mondial.

FOTO Cursa contracronometru: fetita care spera sa i se indeplineasca cele mai mari dorinte pana nu va fi prea tarziu

Molly Bent are sase ani si este constienta de faptul ca afectiunea genetica de care sufera ii va rapi destul de devreme sansa de a se bucura de viata. Nu se stie cu exactitate cand se va intampla, dar medicii i-au oferit doar cativa ani pana cand isi va pierde vederea.

Care sunt retailerii cu cea mai mare vizibilitate in media

Carrefour este retailerul care a inregistrat cele mai multe aparitii media in intervalul 1 ianuarie 31 martie 2014, 4. 860 de materiale, cele mai multe dintre ele fiind in mediul online. Locul doi, in topul general al aparitiilor media,.

Cine aduce valuta in Romania? Judetele cu cele mai mari exporturi. Cel mai mare deficit comercial il are Capitala

13 judete din tara noastra importa mai mult decat exporta, in vreme ce celelalte sunt pe excedent comercial, potrivit datelor furnizate de INS. Argesul de pilda e judetul cu cel mai mare excenedent comercial, in vreme ce Capitala este campioana deficitului, ea importand cu peste 612 milioane mai mult decat valoarea exporturilor. Problema noastra nu este insa deficitul ori excedentul, cat faptul ca exportam marfuri cu valoare adaugata mica si importam produse cu valore adaugata ridicata cu foarte putine exceptii). De pilda exportam mere brute si importam gem de mere. Sau exportam lemn brut si importam produse fabricate din lemn si mobilier. Ce anume intra in tara, judet cu judet, ce iese din tara ca export si cum influenteaza cursul de schimb comertul exterior al judetelor Romaniei?.

Liber la nudism in centrul unuia dintre cele mai mari orase ale lumii

Tara ai carei locuitori si-au declarat pasiunea pentru nudism vine in ajutorul acestora si le ofera, in mijlocul orasului, spatii special amenajate pentru cei care vor sa ramana in costumul lui Adam, sau al Evei, intr-o zi cu soare.

Valoarea tranzactiilor imobiliare a depasit in primul trimestru nivelul din intreg anul trecut. Cele mai mari transferuri: Upground si Innovations

Valoarea tranzactiilor cu proiecte imobiliare din Romania a crescut spectaculos in primul trimestru, la 303 milioane de euro, depasind nivelul din intreg anul trecut, piata locala plasandu-se pe pozitia a treia in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia si Rusia.

Producatorii lanseaza campania 'Taie TVA la carne': romanii platesc pentru carne cele mai scumpe preturi din Europa

Producatorii de carne din Romania au lansat campania Taie TVA la carne , prin care sustin reducerea TVA in industria de profil dupa exemplul din panificatie, aratand ca tara noastra se numara printre tarile cu cele mai mari taxe din Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )