Libnet.ro
UNICEF

23:45

Care sunt taxele de scolarizare pentru cele mai cautate facultati. Sumele variaza intre 2.500 si 9.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Care sunt taxele de scolarizare pentru cele mai cautate facultati. Sumele variaza intre 2.500 si 9.000 de lei

Admiterea la universitate se apropie cu pasi repezi, iar pentru cei care nu reusesc sa obtina un loc bugetat, institutiile de invatamant superior pun la bataie mii de locuri cu taxa, la nivel national. Taxele de scolarizare stabilite de conducerile universitatilor variaza. Astfel, doritorii sunt nevoiti sa scoata din buzunar sume care pleaca de la 2. 500 de lei pentru un an de studiu pana la 9. 000 de lei, in cazul specializarilor medicale. continuă pe Adevărul

HARTA Rezultate BAC 2018 Cele mai slabe judete, n functie de numarul elevilor care au luat Bacalaureatul: Ilfov, Teleorman si Giurgiu

Rezultatele de la Bacalaureat arata ca cei mai putini elevi care au trecut BAC-ul sunt in judetele Ilfov rata de promovare de 34%), Teleorman 47,30%) si Giurgiu 47,44%). Aceste judete sunt in topul cu cele mai slabe rezultate de ani de zile. La celalalt pol se afla Cluj, Iasi si Braila, care raporteaza rate de promovare in jurul a 80 de procente. Vezi in articol rata de promovare la BAC 2018 pe fiecare judet in parte.

Care sunt cele mai murdare plaje de pe litoralul romanesc. Cum ar fi sa vii la plaja, sa te asezi pe nisip si sa gasesti un scutec sau un slip?

Printre cele mai raspandite gunoaie de pe plaja sunt mucurile de tigara, paiele si betele pentru amestecat in bauturi, capacele, PET-urile si pungile.

Cele mai bune fructe pentru ficat si rinichi

Pentru a se regenera ficatul nu are nevoie doar de odihna, ci si de o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Descopera in randurile de mai jos care sunt cele mai bune fructe pentru ficat si rinichi!.

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG plite incorporabile:.

S-a aflat! Acestea sunt cele mai puternice arme ale armatei ruse. Un oficial de la Moscova a facut public totul

Vicepremierul rus insarcinat cu chestiuni de aparare, Iurii Borisov, a enumerat cele mai puternice sase arme aflate in dotarea armatei tarii sale si a sustinut ca acestea nu pot fi contracarate de catre.

HOROSCOP. Cele mai puternice patru semne zodiacale si puterile lor secrete - De ce Berbecii au atata energie

Exista patru semne zodiacale care sunt puternice si stiu de fiecare data ce au de facut ca sa reuseasca. BERBEC - Este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale care exista. Este plin de energie si entuziasm,.

REZULTATE BAC 2018. Liceul din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10

Cele mai multe medii de 10 - cinci la numar - au fost la Colegiul National Gheorghe Lazar trei dintre elevi sunt la profilul matematica-informatica, unu la stiinte ale naturii si.

Cele mai scumpe coliere din lume!

Istoria si descoperirile arheologilor ne arata ca oamenii au purtat coliere mii de ani. Isi infrumusetau piepul cu bijuterii din cele mai vechi timpuri, chiar si inainte sa apara scrierea preistorica. De-a lungul timpului, motivele pentru care oamenii purtau coliere erau foarte diferite. Unii dcredeau ca un colier la gat alunga spiritele rele si boala. Altii se foloseau de bijuterii pentru a demonstra ca fac parte dintr-un rang inalt, acestea reprezentand un simbol al puterii si al bunastarii. Indragostitii isi daruiesc coliere ca rod al iubirii si pasiunii dintre ei, iar cei mai multi le folosesc pentru a-si infrumuseta corpul.

Cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea. Nu se uita la reclamele pentru prezervative fiindca...

Au aparut deja cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea din Penitenciarul Jilava, care a avut loc luni, 2 iulie. Astfel, jurnalista Mara Banica a postat un mesaj, in mediul online, imediat dupa ce .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )