Libnet.ro
UNICEF

00:07

S-a aflat! Acestea sunt cele mai puternice arme ale armatei ruse. Un oficial de la Moscova a facut public totul

Antena3 Antena3,
S-a aflat! Acestea sunt cele mai puternice arme ale armatei ruse. Un oficial de la Moscova a facut public totul

Vicepremierul rus insarcinat cu chestiuni de aparare, Iurii Borisov, a enumerat cele mai puternice sase arme aflate in dotarea armatei tarii sale si a sustinut ca acestea nu pot fi contracarate de catre. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cele mai puternice patru semne zodiacale si puterile lor secrete - De ce Berbecii au atata energie

Exista patru semne zodiacale care sunt puternice si stiu de fiecare data ce au de facut ca sa reuseasca. BERBEC - Este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale care exista. Este plin de energie si entuziasm,.

Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG plite incorporabile:.

Un oficial de la Moscova a enumerat cele mai puternice sase arme ale armatei ruse

Un vicepremier rus sustine intr-o revista militara ca tara sa are sase arme ce nu pot fi contracarate de nicio armata din lume.

Rugaciunea care iti indeplineste cele mai puternice dorinte

Toate rugaciunile adresate multor sfintilor, Maicii Domnului si lui Iisus pot face adevarate minuni daca sunt spuse cu toata inima. La fel de importanta este insa si rugaciunea catre ingerul pazitor, de.

Acestea sunt cele mai profitabile modele de masini pentru brandurile auto

Vehiculele comerciale usoare LCV) foarte cautate de comerciantii si curierii din intreaga Europa sunt privite fara interes de catre noi, insa pentru producatorii de automobile sunt aur pur. Marja de profit este mai buna decat la vanzarea unui SUV bine.

Care sunt cele mai murdare plaje de pe litoralul romanesc. Cum ar fi sa vii la plaja, sa te asezi pe nisip si sa gasesti un scutec sau un slip?

Printre cele mai raspandite gunoaie de pe plaja sunt mucurile de tigara, paiele si betele pentru amestecat in bauturi, capacele, PET-urile si pungile.

Alerta METEO: Se anunta o vreme teribila in TOATA Romania. Care sunt cele mai afectate zone

Duminica, instabilitatea vremii se va mentine in vestul, centrul si nordul tarii, unde local vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Cantitatile de apa estimate a se acumula vor ajung.

Cele mai bune fructe pentru ficat si rinichi

Pentru a se regenera ficatul nu are nevoie doar de odihna, ci si de o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Descopera in randurile de mai jos care sunt cele mai bune fructe pentru ficat si rinichi!.

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

12 obstacole in calea armoniei in cuplu: care sunt cele mai frecvente greseli ale partenerilor, potrivit psihologului

Intr-o lume in care stresul reprezinta un factor perturbator tot mai raspandit, armonia de cuplu este cautata de tot mai multi parteneri, care au inteles mai mult ca oricand necesitatea unui psiholog in tot acest proces.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )