Libnet.ro
UNICEF

08:17

Care sunt temerile si noile obiceiuri ale angajatilor, odata cu intoarcerea la birou - studiu

Hotnews Hotnews,
 Care sunt temerile si noile obiceiuri ale angajatilor, odata cu intoarcerea la birou - studiu

Mentinerea distantarii sociale in timpul programului si colegii care nu iau in serios aceasta masura sunt unele dintre cele mai mari ingrijorari, arata studiul unui furnizor de spatii flexibile. Drumul catre birou si inapoi spre casa, dar si utilizarea grupurilor sanitare 35,3%) sunt aspectele de care acestia se tem cel mai tare cand vine vorba de revenirea la locul de munca. continuă pe Hotnews

Raed Arafat a facut anuntul! Care sunt persoanele care vor intra in carantina sau izolare?

Secretarul de stat, Raed Arafat, a vorbit, luni, despre proiectul de lege in acord cu Curtea Constitutionala, prin care se stabilesc foarte clar termenii de izolare si carantina. Acesta a explicat care sunt persoanele asupra carora se vor aplica aceste masuri.

STUDIU MINDSPACE Drumul catre birou reprezinta principala temere a angajatilor

Mindspace, furnizorul global de spatii flexibile, a anuntat rezultatele unui nou studiu derulat in randul a peste 1000 de membri ai spatiilor sale din SUA, Europa si Israel, prin care si-a propus sa afle care sunt temerile, intentiile si noile obiceiuri ale angajatilor, pe masura ce incep sa se intoarca la birou, pentru prima data de la inceputul pandemiei.

Gabriela Firea: Sa ne fereasca Dumnezeu de oamenii care sunt in stare sa calce pe cadavre

Gabriela Firea incepe sa resimta tot mai mult stresul noii sale candidaturi pentru fotoliul la Primaria Capitalei, in conditiile in care cu o zi in urma povestea la Antena 3 ca este filata pe persoane necunoscute. Edilul a postat, luni, pe Facebook un mesaj in care vorbeste despre tradare, tradatori si oameni lingusitori.

Editie speciala 360 de grade: Sfaturile specialistilor in amenajarea locuintelor. Care sunt tendintele in design si culorile anului (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despre modul in care trebuie amenajata o locuinta, pentru ca aceasta sa ne poata transmite o energie pozitiva,.

Sistemul de Sanatate, aproape de colaps. Care sunt cele 19 categorii de persoane exceptate de la plata

Sistemul de Sanatate din Romania risca sa intre in colaps. Doar 7 milioane de romani platesc contributiile la fondul de sanatate, in vreme ce 10 milioane de persoane sunt scutite de la plata contributiilor. Daca in Germania, doar doua categorii de cetateni nu platesc asigurarile de sanatate, la noi exista 19 categorii exceptate de la plata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )