Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sistemul de Sanatate, aproape de colaps. Care sunt cele 19 categorii de persoane exceptate de la plata

Antena3 Antena3,
Sistemul de Sanatate, aproape de colaps. Care sunt cele 19 categorii de persoane exceptate de la plata

Sistemul de Sanatate din Romania risca sa intre in colaps. Doar 7 milioane de romani platesc contributiile la fondul de sanatate, in vreme ce 10 milioane de persoane sunt scutite de la plata contributiilor. Daca in Germania, doar doua categorii de cetateni nu platesc asigurarile de sanatate, la noi exista 19 categorii exceptate de la plata. continuă pe Antena3

Cand puteti beneficia de pensia anticipata? La ce sume de bani aveti dreptul si care sunt conditiile impuse de lege pentru a o primi

Cine sunt cei care pot beneficia de pensia anticipata, care sunt conditiile impuse de lege si cum se calculeaza suma care revine celor care opteaza pentru acest tip de indemnizatie. Legislatia in vigoarte ofera toate informatiile necesare extrem de clar.

OMS: Avem 17 vaccinuri impotriva COVID-19 care sunt in etapa de testare pe oameni

17 potentiale vaccinuri impotriva noului coronavirus se afla in prezent in etapa testelor clinice pe oameni, a precizat Organizatia Mondiala a Sanatatii. Cel mai avansat vaccin impotriva COVID-19 este in Marea Britanie, anunta Digi24.

Avertisment ANM: Temperaturi caniculare si instabilitate atmosferica pana pe 8 iulie. Cod galben si portocaliu de vreme rea. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat un disconfort termic accentuat in sud-estul tarii, dar si avertizari Cod galben si portocaliu de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si.

Editie speciala 360 de grade: Sfaturile specialistilor in amenajarea locuintelor. Care sunt tendintele in design si culorile anului (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despre modul in care trebuie amenajata o locuinta, pentru ca aceasta sa ne poata transmite o energie pozitiva,.

Noi criterii pentru carantina si izolare in cazul persoanelor care intra in Romania. Care sunt exceptiile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat vineri o noua hotarare prin care stabileste noi criterii pentru exceptarea de la izolare sau carantina la sosirea in Romania, pe timpul epidemiei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )