Libnet.ro
UNICEF

23:45

Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Antena3 Antena3,
Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Topul zonelor in care se vor construi cele mai multe apartamente noi in 2017-2019 sunt Baneasa-Sisesti-Sos. Gh. Ionescu Sisesti, Barbu Vacarescu-Floreasca, Pipera, Aviatiei-Baneasa si Soseaua. continuă pe Antena3

Minivacanta de 1 mai: vreme in general calda, cu temperaturi de pana la 28 de grade in Capitala, mai scazute la munte, unde vor fi ploi si intensificari ale vantului

In minivacanta de 1 mai, vremea va fi in general calda, cu temperaturi de pana la 28 de grade in Bucuresti, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), potrivit news. ro. Temperaturile vor fi mai scazute la munte, unde vor fi ploi insemnate si intensificari ale vantului, iar pe litoral, vremea va fi frumoasa, cu posibilitate redusa de ploaie.

Sofer din Bucuresti, care a refuzat sa opreasca in Mangalia, prins cu focuri de arma si baraj pe sosea

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe.

SALVARE DRAMATICA! Un copil a fost scos de sub o masina care era rasturnata din cauza inundatiilor (VIDEO)

Viteza cu care oamenii au reactionat l-au salvat pe un copil care se afla in pericol. Ei au reusit sa il scoata de sub o masina care se rasturnase. Din cauza inundatiilor copilul a ramas blocat.

Zilele Brasovului, prelungite si de 1 Mai. Care sunt zonele de picnic amenajate

Brasovul va fi si luni in sarbatoare cand vor ramane deschise toate targurile stradale. Distractia din Piata Sfatului va fi asigurata de un DJ.

Rata de neocupare a spatiilor industriale si logistice din Bucuresti se apropie de zero

Rata de neocupare a spatiilor industriale si logistice din Capital se apropie de zero in conditiile unor livrari reduse de noi proiecte si unei cresteri sustinute a cererii in primul trimestru al acestui an, arata un studiu realizat de JLL Romania.

FOTO Cum arata Podul Constanta din Bucuresti, ajuns intr-o stare avansata de degradare. Cine trebuie sa-l reabiliteze si cand incep lucrarile

Podul Constanta, aflat in Sectorul 1, la intersectia dintre Calea Grivitei si Soseaua Chitilei, ramane nerefacut si in acest an, desi se afla in stare avensata de degradare. Podul este in administrarea CFR, insa strada si calea de rulare a tramvaiului tin de Primaria Capitalei, iar de cativa ani cele doua institutii nu reusesc sa se sincronizeze ca sa inceapa lucrarea. Bucurestenii din zona se plang ca podul un adevarat pericol public, iar imaginile o dovedesc.

VIDEO Vineri incepe cea de-a cincea editie a East European Comic Con. Care sunt principalele atractii

Vineri, 5 mai, incepe cea mai mare conventie de gaming din Romania, East European Comic Con EECC). Timp de trei zile, pasionatii de benzi desenate, anime, jocuri video, cosplay si iubitorii de filme si seriale isi dau intalnire la Romexpo. Ajuns la a cincea editie, evenimentul aduce in Romania actori din cele mai urmarite seriale ale momentului: Game of Thrones, Vampire Diaries si Supernatural. In plus, este pentru prima data cand un actor din Vikings isi da intalnire cu publicul din Romania.

Un tren de mare viteza a deraiat in vestul Germaniei. Care sunt suspiciunile autoritatilor

Un tren de calatori a deraiat luni dupa-amiaza in zona Garii centrale din orasul Dortmund, in vestul Germaniei. potrivitgandul. info. Politia a confirmat incidentul, spunand ca.

Extragerea LOTO din 30 aprilie. Care sunt numerele castigatoare

Noi trageri la LOTO 6 din 49, Loto 5 din 40 Noroc, Joker, Noroc Plus si Super Noroc au avut loc, duminica, 30 aprilie.

Tulburarile de personalitate: care sunt diferentele intre un psihopat si un sociopat

Sociopatii sunt denumiti, deseori, psihopati si invers, dar exista diferente majore intre cele doua tulburari de personalitate. Multitudinea de filme hollywoodiene ne aduc la cunostinta cei doi termeni- psihopat si sociopat- in multitudinea de pelicule cinematografice pe care le lanseaza, dar, de multe ori, tindem sa utilizam gresit cele doua notiuni, fara sa tinem cont [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )