Libnet.ro
UNICEF

16:30

Care vor fi noile tarife pentru apelurile si mesajele internationale din UE

Playtech Playtech,
Care vor fi noile tarife pentru apelurile si mesajele internationale din UE

Din 15 mai, apelurile si SMS-urile internationale efectuate in Uniunea Europeana vor avea un nou tarif maxim. Mai exact, oamenii care vor efectua un apel din tara lor in alta tara UE vor. continuă pe Playtech

Noi tarife pentru apelurile internationale din UE! Toti romanii trebuie sa citeasca acest anunt

Un nou tarif maxim se va aplica, din data de 15 mai, pentru toate apelurile si SMS-urile internationale efectuate in interiorul Uniunii Europene, iar operatorii de telecomunicatii vor trebui sa informeze.

Sorina Pintea sugereaza ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sugereaza, in mesajul de Ziua Internationala a asistentului medical, ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut, anuntand noi masuri pentru reducerea exodului acestora.

Noile tarife vamale impuse de SUA intra in vigoare

Washingtonul a impus, astazi, noi tarife vamale de 25% pentru importuri de bunuri din China in valoare de 200 miliarde de dolari, in timp ce autoritatile de la Beijing au avertizat ca vor reactiona la aceste masuri, o noua escaladare a tensiunilor dintre primele doua mari economii ale lumii.

Razboiul comercial SUA-China. Trump majoreaza taxele pentru importuri. Beijingul promite o replica pe masura

Noile tarife de 25% impuse de presedintele Donald Trump asupra unor marfuri chinezesti in valoare de 200 de miliarde de dolari au intrat azi in vigoare, iar Beijing a avertizat ca va riposta, scrie Reuters.

Elon Musk a prezentat satelitii care vor furniza de pe orbita acces la internet

Satelitii construiti de compania SpaceX pentru a furniza de pe orbita acces la internet in anumite regiuni defavorizate ale lumii au fost prezentati de Elon Musk, sambata, cu cateva zile inainte de mult asteptata lansare in spatiu a acestor dispozitive, informeaza Press Association.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )