Libnet.ro
UNICEF

06:45

Noi tarife pentru apelurile internationale din UE! Toti romanii trebuie sa citeasca acest anunt

B1 B1,
Noi tarife pentru apelurile internationale din UE! Toti romanii trebuie sa citeasca acest anunt

Un nou tarif maxim se va aplica, din data de 15 mai, pentru toate apelurile si SMS-urile internationale efectuate in interiorul Uniunii Europene, iar operatorii de telecomunicatii vor trebui sa informeze. continuă pe B1

Sfarsit tragic pentru doi romani din Italia. Un copac s-a prabusit peste ei. Cei doi frati nu au mai avut nicio sansa

Sfarsit tragic pentru doi frati din Romania plecati in Italia. Un copac s-a prabusit peste ei in timpul unei furtuni. Cei doi se aflau la o partida de pescuit impreuna cu un alt prieten roman, cand a.

Care vor fi noile tarife pentru apelurile si mesajele internationale din UE

Din 15 mai, apelurile si SMS-urile internationale efectuate in Uniunea Europeana vor avea un nou tarif maxim. Mai exact, oamenii care vor efectua un apel din tara lor in alta tara UE vor.

Macron, ingrijorat de fragilitatea statului de drept de la noi: ce a declarat la summitul UE

In teorie, summitul de la Sibiu a fost unul informal. in practica, multe dintre discursurile sustinute la intalnirea gazduita de Iohannis au fost destul de acide, in frunte cu cel al lui Macron. Cateva imagini cu Macron si Iohannis au facut inconjurul internetului pe parcursul zilei de joi. Acelea au ilustrat o relatie destul de [] .

China ignora avertismentul lui Trump si impune noi taxe pentru bunurile americane

China a anuntat astazi ca va impune taxe mai mari pentru mai multe bunuri americane printre care si legumele congelate si gazul natural lichefiat dupa ce presedintele american Donald Trump a avertizat Beijingul sa nu ia o astfel de masura, relateaza Reuters.

Dragnea anunta noi masuri pentru Prima Casa si inghetarea impozitului pe proprietate pana in 2040

Liviu Dragnea a declarat ca vor fi luate masuri pentru programul Prima Casa pentru ca creditul sa fie luat si rambursat in conditii mai avantajoase, fiind discutii despre rate fixe. El a precizat ca este avuta in vedere si inghetarea impozitelor pe proprietate pana in anul 2040, conform Mediafax.

HOROSCOP weekend 10-12 mai. Berbecii au noi tinte pentru cariera, Gemenii trebuie sa se gandeasca la viitor

Iata horoscopul de weekend 10-12 mai 2019. Acest weekend incheie o saptamana intensa la capitolul relatii din pricina testelor si provocarilor pe care aspectele facute de Venus in majoritatea zilelor.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )