Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care vor fi sarcinile noilor ministri din Guvernul Filip

Adevărul Adevărul,
Care vor fi sarcinile noilor ministri din Guvernul Filip

Vicepresedintele Partidului Democrat Vladimir Cebotari a anuntat care vor fi principalele sarcini ale noilor ministri inaintati in domeniile sanatatii si agriculturii. Potrivit lui, unul dintre scopuri este ca oamenii sa fie auziti, iar ritmurile de dezvoltare a domeniilor sa aiba un tempo mai rapid, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Presedintele moldovean a semnat decretul de demitere a unor ministri: Am demis deja 17 ministri din actualul Guvern

Igor Dodon a semnat miercuri, 19 septembrie, decretele cu privire la demiterea a doi ministri din Guvernul Filip. Este vorba despre Ministrul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului, Liviu.

Dodon a semnat decretul de demitere a celor doi ministri: Am demis deja 17 ministri din actualul Guvern

Igor Dodon a semnat miercuri, 19 septembrie, decretele cu privire la demiterea a doi ministri din Guvernul Filip. Este vorba despre Ministrul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului, Liviu Volconovici, si Ministrul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Svetlana Cebotari.

BANII se modifica RADICAL: Detalii despre BANCNOTELE care vor disparea COMPLET! Mai ai putin la dispozitie pentru a le SCHIMBA (VIDEO)

Noi modele ale bacnotelorde 100 si de 200 de euro au fost prezentate luni in premiera de catre Banca Centrala Europeana BCE). Potrivit institutiei, bancnotele vor intra in circulatie din 28 mai 2019.

LOVITURA pentru un important ministru din GUVERNUL DANCILA! Sindicatele cer DEMISIA

Confederatia sindicala Cartel Alfa precizeaza ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici nu are ce sa caute in actualul Guvern, avand in vedere mai multe masuri pe care demnitarul le-a adus in discutie.

Cine sunt cei 5 judecatori care vor decide soarta lui Liviu Dragnea: Unul dintre magistrati l-a condamnat in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit data de 8 octombrie pentru primul termen din apelul lui Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor.

De ce vor sa nasca femeile din Romania prin cezariana. Ela Craciun a strans sute de marturisiri!

Ela Craciun a starnit o ampla dezbatere online, pe grupul sau de Facebook, avand ca tema nasterea naturala comparativ cu nasterea prin cezariana. Vedeta, apreciata pentru proiectele sale din sfera de parenting, a intrebat mii de femei despre modalitatea prin care au devenit mame si despre motivul pentru care au ales procedura naturala sau cezariana.

Ei sunt pensionarii care vor ramane fara pensii in acest an: Vezi daca esti si tu pe lista...

Punctul de pensie poate ajunge la valoarea de 1. 875 lei, pana in 2021, potrivit noii legi a pensiilor. insa, proiectul ascunde o serie de prevederi care defavorizeaza anumite categorii de pensionari. Mai.

Institutiile europene critica modul in care autoritatile vor sa reabiliteze Cazinoul din Constanta

Europa Nostra, organizatie care se ocupa de patrimoniul cultural european, si Institutul Bancii Europene de Investitii critica modul in care autoritatile vor sa reabiliteze Cazinoul din Constanta, invocand posibile intarzieri la lucrarile de.

Bucuresti Centenar: Gradini si monumente istorice care ofera trecatorului informatii interesante din istoria Capitalei Romaniei (VIDEO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Parcul Gradina Icoanei din Sectorul 2 al .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )