Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care-s statele din Europa care le interzic romanilor sa intre direct in tara din cauza pandemiei

Playtech Playtech,
Care-s statele din Europa care le interzic romanilor sa intre direct in tara din cauza pandemiei

Majoritatea tarilor europene au relaxat restrictiile si au permis cetatenilor deplasarea in mai multe locuri. Numai ca se observa din nou o crestere a numarului de cazuri. Asa ca exista. continuă pe Playtech

MARCEL CIOLACU: Parlamentul Romaniei este singurul legislativ din Europa care are grup dedicat combaterii traficului de persoane

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, afirma ca Parlamentul Romaniei este singurul legislativ din Europa care are un grup special dedicat combaterii traficului de persoane.

O romanca, prima femeie din Europa ce ajunge pilot-comandant pe o aeronava dintr-un grup strategic NATO

Prima femeie din Romania care a zburat in simpla comanda pe supersonicul MiG-21 LanceR a devenit de joi si prima femeie pilot-comandant in cadrul unui grup strategic NATO. Locotenent-comandorul Simona Maierean, pilot in cadrul grupului multinational de piloti care opereaza aeronavele tip C-17 Globemaster III in cadrul Unitatii Multinationale de Transport Strategic Strategic Aircraft Capability - SAC) din Baza Aeriana Papa din Ungaria, a devenit prima femeie din Europa care a obtinut certificarea de pilot comandant de aeronava din Grupul de Transport Aerian Strategic al SAC.

Masura radicala: orasul din Europa in care nu te vei mai putea caza prin Airbnb

Airbnb e o alternativa foarte buna atunci cand nu vrei sa te cazezi la hotel sau pensiune. De la 1 iulie, insa, un oras din Europa interzice acest tip de business. Airbnb le-a permis multor.

VIDEOCONFERINTA PIATA DE CAPITAL IN TIMPUL PANDEMIEI COVID-119 SEBASTIAN BURDUJA, SECRETAR DE STAT, MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE: Aparitia unor legi care interzic listarea companiilor de stat pentru o perioada de timp este regretabila

Aparitia unor legi care interzic listarea companiilor de stat pentru o perioada de timp este regretabila si reprezinta o initiativa legislativa a unor oameni care nu cunosc diferenta dintre listare si privatizare si care promoveaza acelasi tip de discurs de tipul &171;nu ne vindem tara strainilor &187;, a declarat Sebastian Burduja, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.

VIDEOCONFERINTA PIATA DE CAPITAL IN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 SEBASTIAN BURDUJA, SECRETAR DE STAT, MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE: Aparitia unor legi care interzic listarea companiilor de stat pentru o perioada de timp este regretabila

Aparitia unor legi care interzic listarea companiilor de stat pentru o perioada de timp este regretabila si reprezinta o initiativa legislativa a unor oameni care nu cunosc diferenta dintre listare si privatizare si care promoveaza acelasi tip de discurs de tipul &171;nu ne vindem tara strainilor &187;, a declarat Sebastian Burduja, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.

Romanca Simona Maierean, prima femeie din Europa ce ajunge pilot-comandant pe o aeronava dintr-un grup strategic NATO

O romanca este prima femeie din Europa ce ajunge pilot-comandant pe o aeronava dintr-un grup strategic NATO, anunta, vineri, Ministerul Apararii Nationale. Este vorba despre Locotenent-comandorul Simona.

Cosmar pentru pasageri la Aeroportul Otopeni: Este revoltator! De ce pe alte aeroporturi din Europa nu se intampla acest lucru

Un roman care a zburat de la Viena la Bucuresti a petrecut, dupa aterizarea pe Aeroportul Otopeni, mai mult de o ora intr-un cort amplasat pe pista. Cortul era suprapopulat, iar caldura ingrozitoare.

Simona Maierean este prima femeie pilot comandant de aeronava in cadrul Heavy Airlift Wing a NATO din Europa

Locotenent-comandorul Simona Maierean, pilot pe aeronave de tip C-17 Globemaster III in cadrul Unitatii Multinationale de Transport Strategic Strategic Aircraft Capability - SAC) din Baza Aeriana Papa din Ungaria, a devenit, incepand de joi, 25 iunie 2020, prima femeie din Europa care a obtinut certificarea de pilot comandant de aeronava din Grupul de Transport Aerian Strategic al SAC.

Energia din Europa de Est nu trebuie sa fie supusa santajului din strainatate, a declarat Trump

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca energia Europei de Est trebuie sa fie libera de santajul din exterior. Declaratia sa a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa comune, la Casa Alba, sustinuta impreuna cu presedintele polonez, Andrzej Duda, informeaza BTA. Trump nu a precizat insa ce are in vedere cand spune santaj strain, potrivit Dnevnik.

Johan Gabriels, seful FinTech-ului Ebury in Romania si Bulgaria, promovat la conducerea filialelor din Europa de Est

Johan Gabriels, Country Manager Ebury Romania si Bulgaria, a fost promovat in functia de Managing Director pe Europa de Est. Acesta va coordona, de la sediul din Bucuresti, birourile Ebury din Romania, Bulgaria, Cehia si Polonia si va avea in subordine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )