Libnet.ro
UNICEF

06:30

Careul de asi ai muzicii electronice participa la Untold

România Liberă România Liberă,
Careul de asi ai muzicii electronice participa la Untold

Cel mai mare festival din Romania, Untold, a anuntat o noua garnitura de artisti care au confirmat ca vor performa la Cluj la inceputul lunii august. Faithless, Parov Stelar, Scooter, ChaseStatus Dj, Sasha, Clean Bandit, James Arthur, RudimentalDj, Lost Frequencies, Dub Fx, Kwabs, Netsky Dj, PendulumDj, Dannic, Dubfire, Sharam, Nahko, Route 94, Jamie Jones, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, YAkoto, Jeru The Damaja si Mazde sunt doar cativa dintre artistii care vor crea o atmosfera unica. Alaturi de acestia, cea mai asteptata experienta muzicala a anului din Romania are pana acum confirmati patru regi electro-dance: Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell si Tiesto, spun organizatorii festivalului care a obtinut titlul de cel mai bun festival de pe continent. continuă pe România Liberă

Mihai Gadea, mesaj special pentru Mircea Badea: Esti cel mai tare!

Mihai Gadea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj aniversar adresat prietenului si colegului de trust Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei. La multi ani, Mircea! Esti cel mai tare! Cel.

FOTO: Victime si pagube insemnate, dupa cel mai puternic ciclon din istoria statului Fiji

Cel putin cinci persoane au murit in statul insular Fiji, din sudul Pacificului, in urma distrugerilor provocate de ciclonul Winston, relateaza DPA, citata de Agerpres. Potrivit serviciului meteorologic din Fiji, in timpul trecerii ciclonului Winston media vitezei vantului a fost de 205 km pe ora, cu rafale puternice de aproape 285 km pe ora, fiind vorba despre cel mai puternic ciclon din istoria statului Fiji.

Cel mai mare parc national din Europa, in zona muntilor Fagaras

Romania ar putea avea cel mai mare parc national din Europa, in zona muntilor Piatra Craiului, Fagaras, Leaota si Iezer-Papusa, ceea ce ar reprezenta un potential turistic imens, apreciaza ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, dupa efectuarea unei vizite in acest areal alaturi de experti internationali si locali.

Cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge l-a obtinut o eleva din Cluj. Marile universitati de pe glob au ofertat-o deja

Maria Bega este o eleva de la Transylvania College, singura scoala din Romania acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, care a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la Limba Franceza. Aceasta reusita ii deschide usile catre cele mai bune universitati din Marea Britanie, dar ea a ales sa studieze Psihologia la Cluj.

O eleva din Romania a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge

O eleva din Cluj, care studiaza la Transylvania College, institutie acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la limba franceza. Distinctia ii deschide usile catre cele mai.

Romania a inregistrat cel mai mare excedent comercial in raport cu Marea Britanie

Romania a inregistrat cel mai mare excedent comercial in raport cu Marea Britanie, in perioada ianuarie - octombrie 2015, cu un sold de 709,3 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului Economiei.

Descinderi la cel mai mare distribuitor de produse din carne din Romania

Peste 150 de politisti fac astazi 53 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Alba, Mures, Dambovita, Botosani si Prahova. Printre cei vizati se numara si cel mai mare distribuitor de produse.

Germania are cel mai ridicat excedent bugetar din ultimii 25 de ani

Germania a inregistrat, anul trecut, cel mai ridicat excedent bugetar de la reunificarea tarii, in 1990, anunta Oficiul Federal de Statistica Destatis), transmite AP, conform Agerpres.

La asta nu te-ai fi asteptat! Care este orasul unde se traieste cel mai bine

Viena este orasul unde exista cele mai bune conditii de munca si de trai, in Bagdad se traieste cel mai rau, iar Londra Paris si New York nu intra in top 35, potrivit unui studiu realizat de Mercer,.

Cel mai ridicat excedent bugetar de la reunificarea tarii, in 1990

Germania a inregistrat anul trecut cel mai ridicat excedent bugetar de la reunificarea tarii, in 1990, a anuntat marti Oficiul Federal de Statistica Destatis), potrivit AP si DPA.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )