Libnet.ro
UNICEF

19:15

O eleva din Romania a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O eleva din Romania a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge

O eleva din Cluj, care studiaza la Transylvania College, institutie acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la limba franceza. Distinctia ii deschide usile catre cele mai. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge l-a obtinut o eleva din Cluj. Marile universitati de pe glob au ofertat-o deja

Maria Bega este o eleva de la Transylvania College, singura scoala din Romania acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, care a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la Limba Franceza. Aceasta reusita ii deschide usile catre cele mai bune universitati din Marea Britanie, dar ea a ales sa studieze Psihologia la Cluj.

Romania a inregistrat cel mai mare excedent comercial in raport cu Marea Britanie

Romania a inregistrat cel mai mare excedent comercial in raport cu Marea Britanie, in perioada ianuarie - octombrie 2015, cu un sold de 709,3 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului Economiei.

Descinderi la cel mai mare distribuitor de produse din carne din Romania

Peste 150 de politisti fac astazi 53 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Alba, Mures, Dambovita, Botosani si Prahova. Printre cei vizati se numara si cel mai mare distribuitor de produse.

Cel mai mare parc national din Europa, in zona muntilor Fagaras

Romania ar putea avea cel mai mare parc national din Europa, in zona muntilor Piatra Craiului, Fagaras, Leaota si Iezer-Papusa, ceea ce ar reprezenta un potential turistic imens, apreciaza ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, dupa efectuarea unei vizite in acest areal alaturi de experti internationali si locali.

Lira, in cel mai mare declin din 2009

Moneda britanica, lira, a consemnat, ieri, cel mai important declin din martie 2009 pana in prezent, fata de dolar, dupa ce primarul Londrei, Boris Johnson, unul dintre cei mai populari politicieni din tara, a declarat ca va declansa o campanie pentru ca Regatul Unit sa decida, la referendumul programat in luna iunie, iesirea din Uniunea Europeana Brexit).

Muntii Fagaras ar putea deveni cel mai mare parc natural din Europa, comparabil cu celebrul Yellowstone

Parcul romanesc va uni Sit Natura 2000, din Muntii Fagaras, cu Parcul Natural Piatra Craiului. Zone unde s-a defrisat masiv in ultimii ani. O fundatie a cumparat aproape 16 mii de hectare in zonele defrisate,.

Cel mai mare spital din judet are conturile blocate de trei luni. Datoriile erau de 1,3 milioane lei la sfarsitul lunii ianuarie

Situatia financiara s-a blocat, spune managerul spitalului, ec. Elena Visan, pentru ca unitatea a avut de platit in ultimii ani aproximativ 4 milioane lei numai in baza hotararilor judecatoresti. Din banii din cont se platesc acum doar salarii si arierate.

Germania a inregistrat cel mai mare excedent bugetar din ultimii 25 de ani

Guvernele federale germane, de stat si locale, au acumulat in 2015 un excedent bugetar ce totalizeaza 19,4 miliarde de euro, cel mai ridicat, de la reunificarea Germaniei, in 1990, potrivit Oficiului Federal de Statistica.

Adunis Asbar, cel mai mare poet arab, ii avertizeaza pe europeni ca Islamul nu poate fi modernizat

Poetul sirian Ali Ahmad Said, castigatorul Premiului Pace Erich Maria Remarque, a explicat ca nu poti reforma o religie, daca aceasta nu este separata de stat.

Clasamentul ATP: Romania are doar 12 jucatori in TOP 1000 - Adrian Ungur (193), cel mai bine clasat

Romania are doar 12 jucatori in TOP 1000 ATP, cel mai bine clasat fiind Adrian Ungur - locul 193, cu 274 de puncte. Liderul ierarhiei este in continuare Novak Djokovic, sarbul acumuland 16. 790 de puncte. Podiumul este completat de Andy Murray 8. 855) si Roger Federer 8.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )