Libnet.ro
UNICEF

13:45

IB Cargo se asteapta la comenzi in crestere cu 50% de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IB Cargo se asteapta la comenzi in crestere cu 50% de Black Friday

Casa de expeditii IB Cargo se asteapta la comenzi in crestere cu 50% de Black Friday 28 noiembrie) dupa ce a redus preturile pentru transportul rutier de marfa cu 5%, maritim cu 10%, in timp ce pentru transportul aerian costurile vor fi zero pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Adevaratul Black Friday 2014. Ce oferte pregatesc magazinele online

Adevaratul Black Friday este pe 28 noiembrie. Chiar daca prima runda de oferte a fost la data de 21 noiembrie sunt magazine care se aliniaza cu trendul de la nivel mondial si pregatesc oferte atragatoare. De la carti, cosmetice si imbracaminte pana la televizoare, telefoane si mobilier, pe toate le vei putea cumpara la preturi imbatabile.

Black Friday, ContentSpeed: 35% dintre comenzi au provenit din Bucuresti

Prima etapa a Black Friday 2014 s-a incheiat si ContentSpeed, agentie de eCommerce full service, a analizat preferintele romanilor pentru marele eveniment al reducerilor. ITC-ul a atras 70% din vanzarile totale.

Valoarea tranzactiilor la Okazii.ro a crescut cu 132% de Black Friday

Inca din prima zi a campaniei Black Friday, numarul vizitatorilor unici pe platforma Okazii. ro a fost dublu fata de o zi obisnuita, 32% din trafic provenind de pe dispozitivele mobile, iar valoarea tranzactiilor realizate pe site a avut o crestere de 132%, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Cum s-a vazut primul val Black Friday din acest an prin ochii FAN Courier, cel mai mare operator de curierat din Romania

Editia din acest an a Black Friday a fost cu siguranta cea mai ampla de pana acum, numarul comenzilor si stocurile vandute de retaileri si livrate de catre firmele de curierat fiind in crestere cu 30, chiar 40%, conform informatiilor FAN Courier, cel.

Black Friday pentru vacante: Unde puteti merge cu reduceri intre 50% si 80%

Black Friday este sarbatorita si in turism. Asa ca daca vrei sa-ti cumperi o vacanta la un pret bun, acum este momentul sa vanezi o oferta buna. Uite ce reduceri si pentru ce destinatii au agentiile de turism Perfect Tour, Christian Tour si Paralela 45.

Replica NASA pentru Black Friday - BLACK HOLE FRIDAY

NASA a dus conceptul de Black Friday cu un pas mai departe si a publicat toata ziua, pe contul de Twitter, imagini si clipuri spectaculoase cu si despre gauri negre. Ideea BlackHoleFriday a inceput.

28 noiembrie, inca o sansa la cumparaturi cu reduceri Black Friday 28 noiembrie, inca o sansa la cumparaturi cu reduceri Black Friday

Daca saptamana trecuta clientii au fost bombardati de oferte cu discounturi care mai de care mai interesante in cadrul promotiilor Black Friday, incepand de astazi si pana la finalul lunii o buna parte din magazinele online organizeaza al doilea val de reduceri sub aceasi titulatura.

28 noiembrie, inca o sansa la cumparaturi cu reduceri Black Friday

Daca saptamana trecuta clientii au fost bombardati de oferte cu discounturi care mai de care mai interesante in cadrul promotiilor Black Friday, incepand de astazi si pana la finalul lunii o buna parte din magazinele online organizeaza al doilea val de reduceri sub aceasi titulatura.

VIDEO FOTO. Black Friday 2014: Peste 40 de milioane de lei prin Profitshare

Clientii asteptau cu sufletul la gura reducerile masive de Black Friday anuntate de magazinele online. Cu sufletul la gura stateau si membrii retelei de marketing afiliat Profitshare, care in 72 de ore au fost partasi la generarea unui volum ametitor de vanzari pentru magazinele partenere: aproape 40. 000 lei! La mijlocul lunii octombrie echipa Profitshare punea la punct Olimpiada Afiliatilor, un concurs gandit sa-si mobilizeze colaboratorii si sa-i motiveze sa-si adapteze strategiile de promovare pentru a atinge estimarile de vanzari in cele 2 saptamani de Black Friday. in mod surprinzator, chiar si cele mai optimiste asteptari au fost depasite inca din prima zi, iar recordurile pentru rezultatele in afiliere au fost puse la pamant unul cate unul in cel mai rasunator Black Friday din afiliere de pana acum! .

VIDEO Batai pentru televizoare de Black Friday international

Adevaratul Black Friday are loc pe 28 noiembrie in toata lumea. in magazinele din strainatate, clientii s-au inghesuit, ba chiar s-au si batut pentru televizoare, asa cum am vazut in imaginile filmate azi.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )