Libnet.ro
UNICEF

17:45

IB Cargo: cea mai mare factura a apartinut unui client din Romania, 330.000 de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IB Cargo: cea mai mare factura a apartinut unui client din Romania, 330.000 de dolari

Casa de expeditii IB Cargo, infiintata in Romania in 2008, a transportat anul acesta 19. 000 de metrii cubi pe cale maritima si peste 3. 000 de tone aerian. Catalin Putineanu, director general si actionar al IB Cargo, spune intr-un interviu acordat. continuă pe Wall-Street Ro

Taylor Swift a fost desemnata vedeta cu cea mai mare implicare caritabila in 2014

Cantareata americana Taylor Swift a fost desemnata vedeta cu cea mai mare implicare in actiuni caritabile in 2014, titlu obtinut pentru al treilea an la rand, in cadrul unui top intocmit de site-ul DoSomething. org.

Al doilea accident intr-o luna la cea mai mare centrala nucleara din Ucraina

Unul dintre cele sase reactoare nucleare de la centrala Zaporojie din Ucraina, cea mai mare din Europa, a fost inchis duminica, a doua oara in mai putin de o luna, din cauza unei erori la sistemul electric. Nivelul radiatiilor ramane in parametri normali, iar centrala functioneaza la 40% din capacitate, insista autoritatile ucrainene.

China va depasi SUA si va deveni cea mai mare economie a lumii in 2025

China va depasi Statele Unite ale Americii si va deveni cea mai mare economie a lumii in 2025, potrivit estimarilor Centre for Economics and Business Research CEBR), in conditiile in care, anul trecut, firma de consultanta din Marea Britanie a estimat ca acest lucru se va intampla in 2028.

Separatistii prorusi anunta scurgeri radioactive la cea mai mare centrala nucleara din Ucraina

Scurgeri radioactive probabil au avut loc la centrala nucleara ucraineana Zaporojie, situata in sud-estul tarii, anunta lideri separatisti prorusi, citati de agentia Sputnik.

UPDATE Separatistii prorusi anunta scurgeri radioactive la cea mai mare centrala nucleara din Ucraina

Scurgeri radioactive probabil au avut loc la centrala nucleara ucraineana Zaporojie, situata in sud-estul tarii, anunta lideri separatisti prorusi, citati de agentia Sputnik.

Cea mai mare lovitura de presa a CIA

Istoricii oficiali ai CIA, dar si fostii directori, deveniti autori de Memorii dupa iesire la pensie, consemneaza cu mindrie multe Operatiuni clandestine pe Planeta ale Agentiei:.

Sute de turisti pe partiile de pe Valea Prahovei. Unde este cea mai mare aglomeratie

Sute de turisti se afla, sambata, pe partiile din statiunile de pe Valea Prahovei, unde ninge linistit, iar stratul de zapada naturala depaseste 20 de centimetri, fiind primul weekend din acest sezon de iarna cand se schiaza in conditii bune in toate statiunile prahovene, relateaza Mediafax.

Cel mai MARE proiect al cercetatorilor rusi. Vor sa CONGELEZE ADN-ul TUTUROR vietuitoarelor de pe Terra

Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Moscova vor sa congeleze fragmente de ADN prelevate din toate vietuitoarelor care traiesc sau au trait pe Terra. Universitatea rusa a primit cea mai mare finantare.

Cea mai grea iarna in Valcea a fost in 1987. Nicio masina nu a circulat pe strada timp de doua saptamani

Iarna anului 1987 a ramas in amintirea multor valceni drept cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Mare parte din populatia judetului a fost nevoita sa stea nopti intregi la lumina lumanarii ori sa se incalzeasca la flacara aragazului.

Business report: Ofensiva Fiscului: Profesiile libere risca taxare mai mare - plata integrala a CAS; Lista scumpirilor din 2015. Cu cat vor creste facturile romanilor de la 1 ianuarie; Cum ne afecteaza ieftinirea petrolului

Romania, din nou oaia neagra a Europei, cu cel mai mic grad de absorbtie a fondurilor UE. Cum stau vecinii nostri. Din cauza coruptiei si a slabei capacitati a administratiei, Romania a atras doar jumatate din fondurile structurale, cea mai proasta situatie din toata Uniunea Europeana. Impozit pe diurna. Peste 30. 000 de firme, la mila Fiscului. Impozitarea diurnelor soferilor angajati la firmele de transport rutier este o masura abuziva a Fiscului sau o reincadrare corecta a unor venituri? EVZ face lumina in conflictul dintre transportatori si ANAF.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )