Libnet.ro
UNICEF

14:30

Al doilea accident intr-o luna la cea mai mare centrala nucleara din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Al doilea accident intr-o luna la cea mai mare centrala nucleara din Ucraina

Unul dintre cele sase reactoare nucleare de la centrala Zaporojie din Ucraina, cea mai mare din Europa, a fost inchis duminica, a doua oara in mai putin de o luna, din cauza unei erori la sistemul electric. Nivelul radiatiilor ramane in parametri normali, iar centrala functioneaza la 40% din capacitate, insista autoritatile ucrainene. continuă pe Adevărul

China va depasi SUA si va deveni cea mai mare economie a lumii in 2025

China va depasi Statele Unite ale Americii si va deveni cea mai mare economie a lumii in 2025, potrivit estimarilor Centre for Economics and Business Research CEBR), in conditiile in care, anul trecut, firma de consultanta din Marea Britanie a estimat ca acest lucru se va intampla in 2028.

Cea mai mare lovitura de presa a CIA

Istoricii oficiali ai CIA, dar si fostii directori, deveniti autori de Memorii dupa iesire la pensie, consemneaza cu mindrie multe Operatiuni clandestine pe Planeta ale Agentiei:.

Sute de turisti pe partiile de pe Valea Prahovei. Unde este cea mai mare aglomeratie

Sute de turisti se afla, sambata, pe partiile din statiunile de pe Valea Prahovei, unde ninge linistit, iar stratul de zapada naturala depaseste 20 de centimetri, fiind primul weekend din acest sezon de iarna cand se schiaza in conditii bune in toate statiunile prahovene, relateaza Mediafax.

Romania, al doilea cel mai mare exportator de grau in Egipt

Egiptul, cel mai mare importator de grau la nivel mondial, a cumparat in a doua jumatate a anului 2,9 milioane de tone de grau, Romania fiind a doua mare piata de achizitii pentru autoritatile egiptene, cu.

Business report: Ofensiva Fiscului: Profesiile libere risca taxare mai mare - plata integrala a CAS; Lista scumpirilor din 2015. Cu cat vor creste facturile romanilor de la 1 ianuarie; Cum ne afecteaza ieftinirea petrolului

Romania, din nou oaia neagra a Europei, cu cel mai mic grad de absorbtie a fondurilor UE. Cum stau vecinii nostri. Din cauza coruptiei si a slabei capacitati a administratiei, Romania a atras doar jumatate din fondurile structurale, cea mai proasta situatie din toata Uniunea Europeana. Impozit pe diurna. Peste 30. 000 de firme, la mila Fiscului. Impozitarea diurnelor soferilor angajati la firmele de transport rutier este o masura abuziva a Fiscului sau o reincadrare corecta a unor venituri? EVZ face lumina in conflictul dintre transportatori si ANAF.

Ducesa de Cambridge, cea mai stilata femeie in 2014

Este un model al elegantei, iar acest lucru o asaza mereu in topurile celor mai bine imbracate celebritati. Asa se face ca Ducesa de Cambridge a fost votata cea mai stilata femeie in 2014, intr-un sondaj.

VIDEO Autostrada a ramas cea mai curata sosea dupa viscol. Codul galben a adus troiene pe drumurile Hunedoarei

Primele ninsori abundente au pus probleme soferilor in judet. Chiar daca nu au fost inregistrate accidente rutiere grave pe drumurile acoperite de nameti, oamenii s-au plans fata de modul in care drumarii responsabili cu deszapezirea si-au facut treaba. Au fost si motive de satisfactie, dupa interventia autoritatilor, cea mai curata sosea ramanand autostrada Deva Orastie.

Amenzile rutiere vor creste de la 1 ianurie 2015. Cea mai mica amenda va fi de 195 de lei

Amenzile rutiere vor creste din nou de la 1 ianuarie, astfel incat, soferii care incalca legea vor plati amenzi cuprinse intre 195 si 1. 950 lei, noteaza Gandul. Cea mai mica amenda va porni de la 195 de.

Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau.

Jennifer Lawrence, cea mai bine cotata actrita in 2014! Vezi top 10!

Jennifer Lawrence ocupa prima pozitie a topului celor mai bine cotati actori de la Hollywood in anul 2015, clasament intocmit de celebra publicatie Forbes! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )