Libnet.ro
UNICEF

08:46

Cariera lui Caroline Wozniacki s-a incheiat! Cine este jucatoarea care a invins-o la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Cariera lui Caroline Wozniacki s-a incheiat! Cine este jucatoarea care a invins-o la Australian Open

Caroline Wozniacki si-a incheiat, vineri, cariera de jucatoare profesionista de tenis, in turul trei de la Australian Open. Tunisianca Ons Jabeur, in varsta de 25 de ani, a invins-o pe daneza, 7-5, 3-6, 7-5, dupa doua ore si sapte minute de joc, calificandu-se in premiera in optimi la un turneu de Maere Slem. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum a trait Caroline Wozniacki ultimul meci din cariera - Ce a promis daneza

Caroline Wozniacki a disputat, vineri, ultimul meci din cariera de jucatoare profesionista, daneza fiind eliminata in turul trei de la Australian Open. Ons Jabeur a fost cea care i-a grabit retragerea lui Caro. Cu ochii in lacrimi, Wozniacki a promis ca va mai trece pe marile arene, dar de aceasta data din calitate de spectatoare. Un filmulet cu parerile adversarelor din circuit printre care si Simona Halep) a rulat la finalul partidei cu Jabeur.

Final de drum: Caroline Wozniacki se retrage dupa o cariera la topul tenisului feminin Care au fost cele mai importante momente din cariera danezei si cum se despart colege de ea (VIDEO)

Tenisul mondial se desparte vineri de Caroline Wozniacki dupa ce daneza a pierdut ultimul meci al carierei, in turul 3 de la Australian Open, fiind invinsa 5-7 6-3 5-7 de Ons Jabeur. La capatul unei cariere.

Serena Williams si Caroline Wozniacki parasesc Australian Open

Jucatoarele de tenis Serena Williams SUA, 9 WTA) si Caroline Wozniacki 36 WTA) au fost eliminate d.

Caroline Wozniacki spune adio tenisului dupa eliminarea in turul 3 la Australian Open

Pentru daneza Caroline Wozniacki a venit momentul retragerii din tenis odata cu eliminarea suferita la Melbourne.

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

A facut o gluma despre Vladimir Putin, iar acum e nevoit sa fuga din tara. Cine este personajul

Un comediant rus spune ca a fost obligat sa fuga din tara, dupa ce a glumit pe seama lui Vladimir Putin si pe seama crestinismului, anunta Euronews. Cine este personajul si cum s-a ajuns la una ca asta. A facut o gluma despre Vladimir Putin, iar acum e nevoit sa fuga din tara Avocatul lui .

Cine este Sorin Ovidiu Balan si cum a tepuit statul cu firma sa de paza. Fiul jurnalistului, retinut

Sorin Ovidiu Balan este recunoscut ca fiind un jurnalist de investigatii, cu foarte multe aparitii la activ, pe sticla si nu numai. Dar, se pare ca, mai nou junralistul are probleme cu legea. Cine este Sorin Ovidiu Balan si cum a tepuit statul cu firma sa de paza Ca si rezumat al carierei sale de .

Prima reactie a Claudiei Patrascanu, dupa ce s-a aflat cine este amanta lui Badalau. Este foarte rusinos

Gabi Badalau a sters trecutul cu buretele si si-a dat frau liber sentimentelor. Acesta si-a asumat destul de rapid o noua relatie. Fostul sot al Claudiei Patrascanu a decis ca este timpul pentru o vacanta alaturi de noua partenera. in acest moment el si Claudia Patrascanu sunt in plin divort. Prima reactie a Claudiei Patrascanu, .

Cine este tanara ucisa si abandonata in masina iubitului, in Bacau. Avea o fetita de un an si jumatate

O tanara de 32 de ani a fost ucisa marti seara, 21 ianuarie, de catre concubinul ei. Fata a fost gasita fara suflare, intr-o masina, in zona unui canal din municipiul Bacau. Politistii il cauta pe barbat. Cine este tanara ucisa si abandonata in masina iubitului, in Bacau O tanara de 32 de ani a .

Cine este baiatul de la Glovo care l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga. Legatura teribila cu Cristi Borcea

Un angajat Glovo l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga! Cazul baiatului l-a lasat fara cuvinte pe cunoscutul actor, care a tras imediat un semnal de alarma pe retelele de socializare, dupa ce a vazut fotografii cu acesta in timpul serviciului. Cine este tanarul si care este legatura sa cu Cristi Borcea? Baiatul de la .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )