Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prima reactie a Claudiei Patrascanu, dupa ce s-a aflat cine este amanta lui Badalau. Este foarte rusinos

Playtech Playtech,
Prima reactie a Claudiei Patrascanu, dupa ce s-a aflat cine este amanta lui Badalau. Este foarte rusinos

Gabi Badalau a sters trecutul cu buretele si si-a dat frau liber sentimentelor. Acesta si-a asumat destul de rapid o noua relatie. Fostul sot al Claudiei Patrascanu a decis ca este timpul pentru o vacanta alaturi de noua partenera. in acest moment el si Claudia Patrascanu sunt in plin divort. Prima reactie a Claudiei Patrascanu, . continuă pe Playtech

Ana Birchall, prima reactie dupa decizia CCR: Sper ca Lia Savonea va avea decenta sa demisioneze

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall a avut o prima reactie dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre ea si Lia Savonea. Birchall sustine ca sesizarea la CCR a fostului presedinte al CSM Lia Savonea a fost in mod evident sicanatorie si abuziva, adaugand ca spera ca aceasta va avea decenta sa demisioneze .

Printul Harry, prima reactie publica dupa retragerea din Casa Regala. El vorbeste despre o mare tristete

Printul Harry a avut o prima reactie publica dupa retragerea din Casa Regala britanica, explicand ca a luat decizia cu o mare tristete. intr-o inregistrare video publicata duminica pe contul de Instagram oficial al ducilor de Sussex, el pretinde ca de fapt nu a avut de ales, relateaza AFP, dpa si Reuters.

Simona Halep a castigat meciul cu Jennifer Brady. Prima reactie a lui CTP: Victorie obtinuta greu

Simona Halep tocmai a trecut in turul doi la Australian Open, dupa un meci disputat cu Jennifer Brady. Simona a salvat trei mingi de set in primul act si a reusit sa revina si sa castige in tie-break. A doua runda a intalnirii a fost crunta pentru americanca, aceasta nemaireusind sa obtina decat un singur .

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Jennifer Brady

Calificata in turul 2 la Australian Open, Simona Halep a reactionat la cald dupa meciul cu Jennifer Brady oferind detalii si despre cazatura suferita in timpul primului set.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )