Libnet.ro
UNICEF

23:30

Carlas Dreams, cele mai multe premii la Media Music Awards

România Liberă România Liberă,
Carlas Dreams, cele mai multe premii la Media Music Awards

Formatia Carlas Dreams a castigat cele mai multe premii - sapte, joi seara, la gala Media Music Awards, care a strans 40. 000 de fani in Piata Mare din Sibiu, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Lista castigatorilor Media Music Awards 2016: Carlas Dreams si Andra au castigat cele mai multe trofee

Media Music Awards 2016, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV, si-a desemnat castigatorii, iar Andra si Carlas Dreams sunt artistii anului in Romania. Decernarea premiilor de anul acesta i-a adus Andrei patru trofee, iar Carlas Dreams a cucerit sapte din cele 18 premii.

Lingura de lemn faurita de rudarii din Baleni a ajuns subiect de film. Pelicula a castigat mai multe premii internationale

Tiganii rudari din comuna damboviteana Baleni, cunoscuta pentru productia de legume, au ajuns subiect de film, gratie unei romance stabilite in Canada. Daniela Apostoaiei, fosta jurnalista, s-a stabilit in urma cu trei ani peste hotare si si-a deschis propria casa de productie. Asa a reusit sa faca auzita povestea lingurilor din lemn faurite de rudari pana in China.

Harta Angajarilor. Doua din trei firme vor ingheta locurile de munca in ultimul trimestru. Transilvania va avea cele mai multe posturi noi

Increderea angajatorilor romani privind crearea de noi locuri de munca a scazut in ultimele trei luni ale acestui an, fata de trimestrul al treilea, iar 66% dintre reprezentantii companiilor nu anticipeaza nicio schimbare in ceea ce priveste numarul de angajati, potrivit unui studiu al companiei de resurse umane Manpower, privind perspectivele angajarii de forta de munca, publicat marti.

TripAdvisor a desemnat cel mai bun muzeu din lume in 2016: ce tara din Europa are cele mai multe muzee intrate in top

Folosind un algoritm care a luat in considerare numarul vizitatorilor si evaluarile facute de acestia in ultimele 12 luni, TripAdvisor. com, cel mai mare site de calatorii din lume, a realizat topul celor mai bune muzee in 2016.

Falimentul celor mai multe banci rusesti a fost generat de spalarea banilor

Cele mai multe dintre sutele de banci rusesti care au fost inchise de catre autoritati au practicat spalarea de bani, a declarat, marti, presedinta Bancii Centrale a Rusiei, Elvira Nabiulina, constatand progrese in lupta impotriva legaturilor intre finante si criminalitate, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Media Music Awards 2016: Carlas Dreams si Andra, marii castigatori

Media Music Awards 2016, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV, si-a desemnat castigatorii. La cea de-a cincea editie, organizata la Sibiu, Andra si.

VIDEO. Prima Doamna a Romaniei a dansat pe melodiile lui Smiley si ale trupei Voltaj la Media Music Awards

Sotia presedintelui Romaniei a participat joi seara la Sibiu, la cea de-a 5-a editie a Media Music Awards. Carmen Iohannis a venit insotita de mai multe prietene si colege de catedra de la liceul unde preda.

Prima Doamna a petrecut la Media Music Awards. Carmen Iohannis a fredonat si a dansat pe melodiile lui Smiley (VIDEO)

Joi seara, la Sibiu, a avut loc decernarea premiilor Media Music Awards in care cei mai indragiti artisti din Romanai au urcat pe scena spre bucuria publicului. Printre sibienii care au luat part.

Playback poate sa faca si o surdo-muta! - Lidia Bulble, taxata de fani pentru prestatia de la Media Music Awards

Toata suflarea din showbiz-ul romanesc s-a aflat joi seara la Sibiu, unde s-au decernat premiile Media Music Awards. Pe scena din Piata Mare au urcat peste 30 de artisti. Marii castigatori au fost.

Carmen Iohannis a facut furori la Media Music Awards

Imbracata elegant ca de obicei si intr-o tinuta ca pentru o seara de iesit la concert in aer liber, Carmen Iohannis a ajuns la Media Music Awards la putin timp dupa ce au debutat recitalurile.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )