Libnet.ro
UNICEF

15:45

Lista castigatorilor Media Music Awards 2016: Carlas Dreams si Andra au castigat cele mai multe trofee

Adevărul Adevărul,
Lista castigatorilor Media Music Awards 2016: Carlas Dreams si Andra au castigat cele mai multe trofee

Media Music Awards 2016, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV, si-a desemnat castigatorii, iar Andra si Carlas Dreams sunt artistii anului in Romania. Decernarea premiilor de anul acesta i-a adus Andrei patru trofee, iar Carlas Dreams a cucerit sapte din cele 18 premii. continuă pe Adevărul

Media Music Awards 2016: Carlas Dreams si Andra, marii castigatori

Media Music Awards 2016, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV, si-a desemnat castigatorii. La cea de-a cincea editie, organizata la Sibiu, Andra si.

Carlas Dreams, cele mai multe premii la Media Music Awards

Formatia Carlas Dreams a castigat cele mai multe premii - sapte, joi seara, la gala Media Music Awards, care a strans 40. 000 de fani in Piata Mare din Sibiu, informeaza Agerpres.

Playback poate sa faca si o surdo-muta! - Lidia Bulble, taxata de fani pentru prestatia de la Media Music Awards

Toata suflarea din showbiz-ul romanesc s-a aflat joi seara la Sibiu, unde s-au decernat premiile Media Music Awards. Pe scena din Piata Mare au urcat peste 30 de artisti. Marii castigatori au fost.

VIDEO. Prima Doamna a Romaniei a dansat pe melodiile lui Smiley si ale trupei Voltaj la Media Music Awards

Sotia presedintelui Romaniei a participat joi seara la Sibiu, la cea de-a 5-a editie a Media Music Awards. Carmen Iohannis a venit insotita de mai multe prietene si colege de catedra de la liceul unde preda.

Prima Doamna a petrecut la Media Music Awards. Carmen Iohannis a fredonat si a dansat pe melodiile lui Smiley (VIDEO)

Joi seara, la Sibiu, a avut loc decernarea premiilor Media Music Awards in care cei mai indragiti artisti din Romanai au urcat pe scena spre bucuria publicului. Printre sibienii care au luat part.

Carmen Iohannis a facut furori la Media Music Awards

Imbracata elegant ca de obicei si intr-o tinuta ca pentru o seara de iesit la concert in aer liber, Carmen Iohannis a ajuns la Media Music Awards la putin timp dupa ce au debutat recitalurile.

Andra este artista anului 2016 in Romania! A castigat patru premii la Media Music Awards!

Andra este artista anului in Romania. Indragita vedeta a castigat patru premii la Media Music Awards, ceremonia desfasurata in aceasta seara la Sibiu.

Corina a fost tatuata de zece ori de DJ Wanda. Iata ce aparitie memorabila au avut cele doua vedete la Media Music Awards!

Corina a oferit si anul acesta o aparitie nonconformista si memorabila la ceremonia Media Music Awards. Artista a creat, alaturi de DJ Wanda, un concept special de show dedicat femeii puternice, extravagante si libere.

Rasturnare de situatie. Anuntul facut de membrii trupei Carlas Dreams despre identitatile lor

Trupa Carlas Dreams a vorbit despre fotografiile care au ajuns in presa din Rusia. Solistul Carlas Dreams a venit cu lamuriri in ceea ce priveste demascarea membrilor.

Solistul de la Carlas Dreams, adevarul despre dezvaluirea jurnalistilor rusi

Isi ascunde chipul in spatele unei masti, dar recent presa din Rusia l-a deconspirat pe solistul trupei Carlas Dreams. Iata insa ca recent artistul a facut o dezvaluire incredibila.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )