Libnet.ro
UNICEF

22:31

Carlas Dreams, din nou in vizorul Consiliului National al Audiovizualului. Ce melodie a artistului nemultumeste si de aceasta data (VIDEO)

B1 B1,
Carlas Dreams, din nou in vizorul Consiliului National al Audiovizualului. Ce melodie a artistului nemultumeste si de aceasta data (VIDEO)

Din nou probleme pentru o melodie a artistului moldovean Carla's Dreams. Daca piesa Sub pielea mea a fost urmarita de CNA ca urmare a imaginilor mult prea provocatoare din videoclip, de data. continuă pe B1

Melodia Carlas Dreams, Sub pielea mea, in vizorul CNA. Videoclipul contine imagini mult prea provocatoare (VIDEO)

Melodia Carla's Dreams, Sub pielea mea, se afla in vizorul Consiliului National al Audiovizualului CNA) din Romania. Acest lucru deoarece au fost inregistrate mai multe reclamatii po.

X Factor sub acoperire: solistul Carlas Dreams ar putea face parte din juriu

Solistul Carlas Dreams se poate alatura echipei emisiunii X Factor si poate sa marcheze o premiera de televiziune, potrivit celor mai recente zvonuri.

Primele sanctiuni dupa concertul Carlas Dreams de la Piatra Neamt. Firma care detine mall-ul, amendata cu 15.000 de lei

ISU Neamt a aplicat cuantumul maxim al amenzilor pentru doua nereguli constatate in urma incidentelor de vineri seara, la concertul Carlas Dreams de la Galleria Mall Piatra Neamt.

Reactii dupa concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt. Patru obligatii impuse organizatorilor de spectacole in spatii inchise

Incidentul din timpul spectacolului sustinut de trupa Carlas Dreams la un mall din Piatra Neamt i-a pus in garda pe cei de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Marius Sumudica se apara dupa ce ar fi fost surprins din nou la jocuri de noroc: Nu am pariat si nu pariez, ca nu am bani in momentul de fata, ca nu am primit salariul

Marius Sumudica a fost surprins de jurnalistii Gazetei Sporturilor pariind din nou, de data aceasta pe tenis, desi a fost in centrul unui astfel de scandal lunile trecute. Mai multe detalii.

Cu 280 de lei pe miza castig 580! Nu-s de ici de colo. Marius Sumudica, nu se lasa. Antrenorul Astrei a fost surprins din nou la pariuri (VIDEO)

Sumudica nu se invata minte. Dupa ce a fost suspendat in urma scandalului legat de pariuri, tehnicianul campioanei Astra a fost surprins de reporterii Gazetei Sporturilor din nou la.

Cardul de sanatate s-a blocat din nou. Medic de familie: Sunt probleme de invalidare a cardului (VIDEO)

Cardul de sanatate s-a blocat din nou. in toata tara cardul nu functioneaza inca de marti dimineata din cauza unor probleme ce tin de soft. Asta cu atat mai mult cu cat sistemul nu are.

Denise Rifai, in vizorul CNA dupa prestatiile de senzatie din emisiunea electorala de la Realitatea TV VIDEO

Realizatoarea postului Realitatea TV Denise Rifai a ajuns in vizorul Consiliului National al Audiovizualului CNA) dupa gafele repetate din emisiunea electorala Ora primarului, unul dintre membrii forului cerand monitorizarea programului.

Sistemul informatic al cardului de sanatate a picat din nou

Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate este indisponibil din aceasta dimineata de la ora 8:30 din cauza unor probleme tehnice, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) pe site-ul sau.

Cardul de sanatate, din nou blocat. Noul sistem informatic de eliberare a retetelor compensate a cedat din nou

O noua defectiune in sistemul informatic de acordare a serviciilor medicale a blocat ieri activitatea medicilor din Romania, care au constatat de dimineata ca nu pot valida cardurile de sanatate ale pacientilor. Mesajul afisat a fost reintroduceti cardul, iar sistemul electronic nu a permis nici semnarea retetetelor, nici validarea consultatiilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )