Libnet.ro
UNICEF

13:45

Primele sanctiuni dupa concertul Carlas Dreams de la Piatra Neamt. Firma care detine mall-ul, amendata cu 15.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Primele sanctiuni dupa concertul Carlas Dreams de la Piatra Neamt. Firma care detine mall-ul, amendata cu 15.000 de lei

ISU Neamt a aplicat cuantumul maxim al amenzilor pentru doua nereguli constatate in urma incidentelor de vineri seara, la concertul Carlas Dreams de la Galleria Mall Piatra Neamt. continuă pe Adevărul

Reactii dupa concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt. Patru obligatii impuse organizatorilor de spectacole in spatii inchise

Incidentul din timpul spectacolului sustinut de trupa Carlas Dreams la un mall din Piatra Neamt i-a pus in garda pe cei de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Ancheta dupa anularea concertului Carlas Dreams de la Piatra Neamt: organizatorul trebuia sa respecte numarul de spectatori din autorizatie

Conducerea ISU Neamt face o ancheta in cazul incidentului de vineri seara, de la concertul formatiei Carlas Dreams, pentru a stabili cu cat a fost depasita capacitatea spatiului. Organizatorul trebuia sa respecte numarul de utilizatori prevazut in autorizatie, dar s-a estimat gresit numarul acestora, spune seful ISU Neamt.

Dosar penal deschis de Politia Neamt, dupa concertul Carlas Dreams din centrul comercial

Politistii au deschis un dosar penal, dupa concertul Carlas Dreams din Piatra Neamt, unde mai multe persoane au lesinat din cauza aglomeratiei .

UPDATE. Dosar penal deschis de Politia Neamt, dupa concertul Carlas Dreams din centrul comercial

Politistii au deschis un dosar penal, dupa concertul Carlas Dreams din Piatra Neamt, unde mai multe persoane au lesinat din cauza aglomeratiei .

Dosar penal deschis dupa concertul trupei Carlas Dreams la Piatra Neamt. Au inceput primele audieri

Politia Neamt a demarat cercetarile intr-un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca.

Dupa incidentul de la Piatra Neamt, Carlas Dreams a mers cu medici la Constanta

Dupa incidentul de la Piatra Neamt, unde au oprit concertul din mall intrucat spectatorilor li se facuse rau din cauza caldurii si a inghesuielii, cei de la Carlas Dreams au sustinut un concert la Constanta unde au avut alaturi o echipa de medici pentru eventuale interventii.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa concertul Carla's Dreams din Piatra Neamt

Politia din Neamt a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca in urma concertului trupei Carla's Dreams, in timpul caruia mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza spatiului prea mic si a caldurii, informeaza Digi24.

Concertul trupei Carlas Dreams la Piatra Neamt, oprit dupa ce mai multe persoane au lesinat

Concertul trupei Carla's Dreams de la Piatra Neamt a fost oprit, vineri seara, dupa ce, potrivit unei postari pe o retea de socializare a formatiei din Chisinau, mai multe persoane s-au simtit rau din cauza.

Incidente la concertul Carla`s Dreams de la Piatra Neamt: Nu, nu mai continuam. Concertul e gata aici! Nu vrem necazuri, nu vrem al doilea Colectiv! (FOTO)

Incidente la concertul sustinut la Piatra Neamt de trupa Carla`s Dreams. Spectacolul a fost intrerupt din cauza conditiilor, aerul devenind irespirabil in centrul comercial in care avea loc.

Trupa Carlas Dreams a oprit concertul de la Piatra Neamt, dupa ce 9 spectatori au avut nevoie de asistenta medicala din cauza temperaturii ridicate din sala

Concertul pe care trupa Carlas Dreams din Republica Moldova il sustinea, vineri seara, la Mall Galeria din Piatra Neamt a fost intrerupt, membrii formatiei anuntand pe Facebook ca mai multor persoane, inclusiv copii, li s-a facut rau din cauza temperaturii imposibil de suportat. ISU Neamt a confirmat ulterior ca noua persoane au necesitat asistenta medicala din cauza temperaturii ridicate din cladire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )