Libnet.ro
UNICEF

16:30

Carly Rae Jepsen a lansat o noua piesa This Kiss |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Carly Rae Jepsen a lansat o noua piesa This Kiss |AUDIO

Desi publicul inca nu s-a saturat de hitul ei Call Me Maybe, cantareata canadiana Carly Rae Jepsen a lansat un single nou. Piesa se numeste This Kiss si a aparut exact in ziua in care albumul Kiss este disponibil pentru pre-order. Cel de-al doilea album al cantaretei va fi lansat pe piata pe data de [. continuă pe Devorator Monden

Cher Lloyd a lansat o noua piesa Oath feat. Becky G. |AUDIO

Cher Lloyd incerca sa se lanseze si pe piata americana dupa ce a cucerit-o pe cea britanica si lanseaza pe 2 octombrie albumul sau de debut Sticks + Stones, de pe care a lansat o noua piesa. Albumul contine aceleasi piese, nu exista decat o modificare fata de versiunea europeana, piesa Dub on the Track [.

Drei Ros a lansat o noua piesa, How Do They Do That (ft. Rob Young) |AUDIO

Indragitul Drei Ros revine in atentia publicului cu o noua super-piesa, un alt featuring cu Rob Young, artistul din Oakland, How Do They Do That. Piesa How Do They Do That este extrasa dupa noul album Euros, Pussy Champagne care va fi lansat pe 25 septembrie pe Itunes si este produsa de Dallas, iar [.

Ciara a lansat o noua piesa Sophomore |AUDIO

In ateptarea noului album, dar si a noului single Sorry, Ciara a lansat o noua piesa, Sophomore. In noua melodie Ciara canta despre o lectie de educatie sexuala pe care i-o da iubitului ei. Sophompre este produsa de Soundz, cu care artista a mai colaborat si pentru piesele Gimmie Dat si Heavy Rotation. Nu se [.

Taylor Swift a lansat o piesa emotionanta Ronan |VIDEO

Saptamana trecuta frumoasa cantareata Taylor Swift a fost prezenta in cadrul teledonului Stand Up To Cancer, unde a cantat pentru a obtine bani intr-o campanie impotriva cancerului. Artista a cantat piesa Ronan in memoria unui baietel in varsta de patru ani care a murit din cauza cumplitei boli. Piesa a fost compusa impreuna cu Maya [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )