Libnet.ro
UNICEF

10:30

Carmen Avram, despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste: O s-o tin minte pana la sfarsitul vietii mele

Antena3 Antena3,
Carmen Avram, despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste: O s-o tin minte pana la sfarsitul vietii mele

Intr-un interviu acordat publicatiei online larevista. ro, Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in premiera, de la Antena 3, a povestit despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste pe care le-a. continuă pe Antena3

FOTO Familia Ilie, una dintre cele mai traditionale din tara

Familia Ilie din Dambovita poate fi considerata, pe bune dreptate, una dintre cele mai traditionale din tara. Cu peste 150 de costume populare pe care le pastreaza in podul casei, Cristina, alaturi de mama sa au lansat o provocare pentru toti romanii: iubiti-va tara.

FOTO Cele mai frumoase tinute la British Fashion Awards: Rihanna si Rita Ora, aparitii riscante

Pe 1 decembrie, in Londra, starurile au defilat la gala decernarii premiilor britanice in cinstea modei. Desi evenimentul celebreaza numele britanice, cum o spune si titlul, si celebritatile americane au sosit cu cele mai frumoase tinute, pentru a se face remarcate.

Cine sunt cei noua finalisti de la X Factor: de la noul Alex Mataev pana la una dintre cele mai bune voci feminine

Juriul a decis care sunt cei noua finalisti X Factor, intr-un show marcat de interpretari de exceptie, alegeri dificile si decizii neasteptate. Ca in concurs au ramas cele mai bun voci, telespectatorii Antenei 1 stiu deja, dar cine sunt, de fapt, concurentii care au ajuns in finala show-ului? Adevarul va prezinta povestile din spatele muzicii.

5 mituri despre constipatie care iti pot face rau daca le crezi

Constipatia este una dintre cele mai vechi si cele mai des intalnite afectiuni din lume. Potrivit statisticilor in domeniu, in Franta 10 milioane de oameni au aceasta problema. Germania a raportat un procent de 3.

20 de lucruri nestiute pana acum despre Jennifer Lawrence, actrita momentului la Hollywood!

Toata lumea o cunoaste astazi pe Jennifer Lawrence, una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului la Hollywood, dar oare ce se ascunde in spatele tinerei cu zambet fermecator si talent cat incape? Iata in continuare cateva lucruri mai putin stiute despre actrita care, la 24 de ani, se poate deja mandri cu un Premiu Oscar si un Glob de Aur! .

Instalatia wireless care va face impodobirea bradului de Craciun mai placuta

Una dintre cele mai importante traditii de Craciun, impodobirea bradului, tocmai a devenit mult mai usoara gratie instalatiei fara fir. Toti cei care au impodobit vreodata bradul de Craciun stiu ca montarea instalatiei este probabil cea mai dificila parte. O campanie de Kickstarter, insa, vrea sa elimine acest inconvenient si promoveaza luminile de brad wireless. Nu va mai trebui sa vacomplicati cu fire si cu alte lucruri deoarece fiecare lumina de Craciun va fi atarnata de o ramura a bradului [].

Cele mai importante evenimente economice si politice la final de an: ce se intampla cu bugetul, petrolul si gazele?

Fara buget, dar cu un nou presedinte, Romania intra in ultima luna a anului, una deloc linistita in pietele financiare. Care sunt cele mai importante evenimente si anunturi care trebuie urmarite luna aceasta?.

Urmasul lui Culita Tarata. Cine va ordona banii publici la Neamt, unul dintre cele mai bogate judete de munte din Romania

Consilierii nemteni s-au reunit pentru a doua oara in interval de cinci zile pentru a desemna presedintele interimar al Consiliului Judetean, dupa incetarea inainte de termen a mandatului, prin moartea lui Culita Tarata.

TOP 5 ATP: Cele mai tari meciuri de tenis din 2014

Asociatia Profesionista de Tenis ATP) a desemnat cele mai bune 5 meciuri din sezonul 2014. Partide cu rasturnari de situatie, cu multe faze in care jucatorii si-au aratat clasa, spre deliciul publicului, acestea sunt cele mai captivante si ma .

Cele mai profitabile investitii in imobiliare

Cumpararea de garsoniere in Iasi, pentru a le da apoi in chirie, asigura cele mai bune randamente din Romania, potrivit unui studiu al imobiliare. ro. in Bucuresti, cele mai profitabile sunt apartamentele cu trei camere din centru-nord.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )