Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP 5 ATP: Cele mai tari meciuri de tenis din 2014

România Liberă România Liberă,
TOP 5 ATP: Cele mai tari meciuri de tenis din 2014

Asociatia Profesionista de Tenis ATP) a desemnat cele mai bune 5 meciuri din sezonul 2014. Partide cu rasturnari de situatie, cu multe faze in care jucatorii si-au aratat clasa, spre deliciul publicului, acestea sunt cele mai captivante si ma . continuă pe România Liberă

Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Investitiile in garsonierele din Iasi, in scopul inchirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente din Romania, in timp ce in Bucuresti apartamentele cu trei camere din centru-nord sunt cele mai profitabile, potrivit unui studiu al imobiliare. ro.

FOTO Cele mai frumoase tinute la British Fashion Awards: Rihanna si Rita Ora, aparitii riscante

Pe 1 decembrie, in Londra, starurile au defilat la gala decernarii premiilor britanice in cinstea modei. Desi evenimentul celebreaza numele britanice, cum o spune si titlul, si celebritatile americane au sosit cu cele mai frumoase tinute, pentru a se face remarcate.

Cele mai profitabile investitii in imobiliare

Cumpararea de garsoniere in Iasi, pentru a le da apoi in chirie, asigura cele mai bune randamente din Romania, potrivit unui studiu al imobiliare. ro. in Bucuresti, cele mai profitabile sunt apartamentele cu trei camere din centru-nord.

Inedit! Selfeet, un nou fenomen cucereste mediul online! Fotografii de colectie cu cele mai COOL podele din lume!

Un fotograf talentat posteaza pe Instagram, sub protectia anonimatului, fotografii inedited cu cele mai spectaculoase podele din lume, pe care chiar el insusi sau alti oameni au avut sansa de pasi!.

Carmen Avram, despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste: O s-o tin minte pana la sfarsitul vietii mele

Intr-un interviu acordat publicatiei online larevista. ro, Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in premiera, de la Antena 3, a povestit despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste pe care le-a.

Cele mai importante evenimente economice si politice la final de an: ce se intampla cu bugetul, petrolul si gazele?

Fara buget, dar cu un nou presedinte, Romania intra in ultima luna a anului, una deloc linistita in pietele financiare. Care sunt cele mai importante evenimente si anunturi care trebuie urmarite luna aceasta?.

CIT Restructuring: Imobiliarele, in topul sectoarelor cu cele mai mari pierderi

Dezvoltarea si consultanta imobiliara, respectiv prelucrarea metalelor feroase si neferoase sunt principalele sectoare generatoare de pierderi, iar activitatile de extractie a petrolului si gazelor si cele de comert sunt cele mai profitabile, potrivit.

Sigur nu ti-ai dori sa pui piciorul aici! Cele mai periculoase insule din lume!

Unii oameni sunt dornici de aventura si in locul vacantelor relaxante la resorturi de lux, prefera expeditiile pline de adrenalina in care descopera locuri noi si fascinante. Curajul trebuie sa aiba insa intotdeauna o limita, intrucat poate avea urmari dezastruoase. Iata care sunt, conform theactivetimes. com, cele mai periculoase 5 insule din lume!.

FOTO Familia Ilie, una dintre cele mai traditionale din tara

Familia Ilie din Dambovita poate fi considerata, pe bune dreptate, una dintre cele mai traditionale din tara. Cu peste 150 de costume populare pe care le pastreaza in podul casei, Cristina, alaturi de mama sa au lansat o provocare pentru toti romanii: iubiti-va tara.

Cine sunt cei noua finalisti de la X Factor: de la noul Alex Mataev pana la una dintre cele mai bune voci feminine

Juriul a decis care sunt cei noua finalisti X Factor, intr-un show marcat de interpretari de exceptie, alegeri dificile si decizii neasteptate. Ca in concurs au ramas cele mai bun voci, telespectatorii Antenei 1 stiu deja, dar cine sunt, de fapt, concurentii care au ajuns in finala show-ului? Adevarul va prezinta povestile din spatele muzicii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )