Libnet.ro
UNICEF

15:30

Carmen Bruma si Mircea Badea, parinti din nou? Iata ce spune Carmen despre un al doilea copil!

ADPM ADPM,
Carmen Bruma si Mircea Badea, parinti din nou? Iata ce spune Carmen despre un al doilea copil!

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt parintii unui baietel de aproape un an. Multi apropiati ii intreaba daca planuiesc sa aduca pe lume un al doilea copil. Iata ce raspunde fosta prezentatoare de televiziune. continuă pe ADPM

Mircea Badea: Udrea este intr-o situatie foarte ingrata

Mircea Badea a vorbit, duminica, in cadrul interventiei sale la Sinteza Zilei despre cele mai fierbinti subiecte, respectiv o parte dintre declaratiile Elenei Udrea. Mircea Badea a comentat si aparitia numelui.

Mircea Badea, dialog imaginar Basescu - Udrea. Cine e Arpagic

Mircea Badea a comentat in editia de duminica seara afirmatiile Elenei Udrea care a spus, intr-o emisiune TV ca, desi a fost informat despre faptul ca adjunctul SRI Florian Coldea ar fi influentat justitia,.

Mircea Badea: Discursul lui Traian Basescu este plin de contradictii logice

Mircea Badea a reactionat, dupa cel mai recent atac al lui Traian Basescu la adresa Antena 3. Nu a existat iesire publica a acestui personaj sinistru fara referiri la Antena 3. Discursul de astazi este plin de.

Reactia lui Mircea Badea dupa atacul la Antena 3, lansat de Traian Basescu

Jurnalistul Mircea Badea a raspuns promt pe pagina sa de Facebook acuzatiilor facute de Traian Basescu la adresa televiziunii Antenei 3.

Romanii cu credite in franci elvetieni au iesit din nou in strada

Romanii cu credite in franci elvetieni au iesit ieri din nou in strada. in fata Parlamentului, oamenii au condamnat lipsa de reactie a autoritatilor la problemele lor. Acestia se plang ca bancherii nu vor.

Jennifer Lopez si Casper Smart, din nou impreuna: Fac ceea ce cred ca este bine pe moment

In ciuda unei vieti sentimentale foarte agitate, Jennifer Lopez dovedeste din nou ca uraste sa fie singura, desi in trecut declara ca cel mai bine ii este in afara unei relatii. Potrivit Daily Mail,.

Mai tari decat americanii si multe alte tari dezvoltate: Romania, din nou in topul tarilor cu cele mai mari viteze la Internet

Romania revine din nou atentia globala in ceea ce priveste viteza la Internet, depasind cu mult state dezvoltate precum SUA sau tari din Europa de Vest. Cel mai recent raport al Akamai, serviciu care centralizeaza date referitoare la conexiunile la.

Surse: UBS, anchetata din nou pentru evaziune fiscala in SUA

Banca elvetiana UBS Group AG este investigata din nou in SUA, fiind suspectata ca si-a ajutat clientii americani sa se sustraga de la plata taxelor, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de presa internationala.

Mircea Badea: Eu experimentez o reala satisfactie vazand-o pe Udrea in situatia asta

Citizen Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi a emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu despre situatia fostei blonde de la Cotroceni, Elena Udrea. Eu ma asteptam si speram sa spuna lucruri, nu.

Fed Cup. Begu o invinge pe Espinosa, Romania - Spania 2-2. Urmeaza meciul decisiv, la dublu, din nou cu Begu!

Simona Halep deschide ziua decisiva a intalnirii dintre Romania si Spania, din cadrul Grupei Mondiale a II-a a Fed Cup. Numarul trei mondial o intalneste, duminica, in primul meci al zilei, pe Garbine Muguruza, numarul unu din echipa iberica.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )