Libnet.ro
UNICEF

23:30

Jennifer Lopez si Casper Smart, din nou impreuna: Fac ceea ce cred ca este bine pe moment

B1 B1,
Jennifer Lopez si Casper Smart, din nou impreuna: Fac ceea ce cred ca este bine pe moment

In ciuda unei vieti sentimentale foarte agitate, Jennifer Lopez dovedeste din nou ca uraste sa fie singura, desi in trecut declara ca cel mai bine ii este in afara unei relatii. Potrivit Daily Mail,. continuă pe B1

Mai tari decat americanii si multe alte tari dezvoltate: Romania, din nou in topul tarilor cu cele mai mari viteze la Internet

Romania revine din nou atentia globala in ceea ce priveste viteza la Internet, depasind cu mult state dezvoltate precum SUA sau tari din Europa de Vest. Cel mai recent raport al Akamai, serviciu care centralizeaza date referitoare la conexiunile la.

Surse: UBS, anchetata din nou pentru evaziune fiscala in SUA

Banca elvetiana UBS Group AG este investigata din nou in SUA, fiind suspectata ca si-a ajutat clientii americani sa se sustraga de la plata taxelor, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de presa internationala.

Magistratii amana, din nou, pronuntarea sentintei in cazul lui Oprisan

ACTUALIZARE 14:06 Magistratii Judecatoriei Cluj-Napoca au amanat din nou, azi, pronuntarea sentintei in cazul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD, trimis in judecata de DNA in iunie 2006, pentru fapte de coruptie, transmit surse din presa. * Oprisan le cere lui Iohannis si ambasadei SUA oprirea presiunilor asupra judecatorilor.

Impact simte din nou gustul profitului

Impact DeveloperContractor IMP) a obtinut anul trecut un profit net de 4,1 milioane de lei 923. 000 euro), fata de o pierdere de 42,46 milioane de lei in anul 2013, rezultatul fiind sustinut de castigurile inregistrate din reevaluarea activelor.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers, din nou, la Sectia 2 de Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal, informeaza Mediafax.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers din nou la Sectia 2 Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este.

Dragnea cere din nou audierea lui Ponta in dosarul Referendumului

Avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, joi, la instanta suprema audierea premierului Victor Ponta si a 18 coordonatori judeteni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu, conform Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )