Libnet.ro
UNICEF

12:00

Carmen Dan, contrazisa de Parchetul Capitalei in cazul politistului-pedofil

B1 B1,
Carmen Dan, contrazisa de Parchetul Capitalei in cazul politistului-pedofil

Eugen Stan, politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Capitala, ar mai fi suspect in alte 15 cazuri, comise incepand din 2009. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a . continuă pe B1

Cazul politistului pedofil: cum au dovedit anchetatorii ca a agresat o fetita si in 2012. Parchetul Capitalei desfiinteaza afirmatiile ministrului Carmen Dan

Dupa ce a fost identificat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii din Drumul Taberei, agentul Eugen Stan a ajuns principalul suspect intr-un alt caz care a avut loc in 2012. Este vorba de agresarea sexuala a unei fetite de sapte ani. in acelasi timp, Parchetul Capitalei anunta ca se desfasoara urmarirea penala in rem pentru agresarea, in 2009, a unui minor, contrazicand-o astfel pe Carmen Dan, care a spus ca aceste fapte s-ar fi prescris.

Cine este seful Serviciului Omoruri caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: l-a anchetat pe Interesul National si a criticat modificarile Codurilor Penale

Comisarul Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan pentru ca ulterior ministrul Carmen Dan sa-i ceara demisia, are impreuna cu echipa lui, performante neatinse de nicio alta structura similara din Europa. A fost si foarte critic atunci s-a discutat despre modificarea Codurilor Penale, ministrul Carmen Dan atragandu-i atentia ca nu ar trebui sa comenteze.

Carmen Dan, despre politistul-pedofil: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate, probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti dimineata, ca va avea o intalnire cu reprezentantii Centrului de testare psihologica. Ea a mai spus ca nu a vazut pe nimeni sa faca un pas in spate si ca probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate in cazul politistului de la Brigada Rutiera a Capitalei care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Sectorul 6.

Carmen Dan, despre politistul-pedofil: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate.Suspectul de pedofilie va fi testat psihiatric

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti dimineata, ca va avea o intalnire cu reprezentantii Centrului de testare psihologica. Ea a mai spus ca nu a vazut pe nimeni sa faca un pas in spate si ca probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate in cazul politistului de la Brigada Rutiera a Capitalei care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Sectorul 6.

Parchetul Bucuresti o contrazice pe Carmen Dan in ceea ce priveste politistul acuzat de pedofilie: Dosarul de agresiune sexuala din 2009 nu s-a prescris

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a contrazis-o marti pe Carmen Dan, ministrul Internelor, care a afirmat ca un dosar din 2009 in care suspect este politistul acuzat de pedofilie ar fi prescris, precizand, intr-un comunicat, ca in aceasta cauza se desfasoara in continuare urmarirea penala.

Carmen Dan despre cazul politistului acuzat de pedofilie:Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate. Probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate

Ministrul de interne Carmen Dan a spus marti, in legatura cu cazul politistului acuzat de pedofilie, ca nimeni din politie nu si-a asumat raspunderea.

Carmen Dan, despre cazul politistului suspect de pedofilie: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marti dimineata, ca l-a informat pe premierul Mihai Tudose despre masurile dispuse ca urmare a depistarii politistului suspectat de agresiune sexuala asupra.

Carmen Dan, fara nicio masura dupa cazul politistului-pedofil: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate, probabil au apreciat ca nu exista responsabilitate (VIDEO)

Marti dimineata, ministrul Carmen Dan a aparut pentru prima data public dupa izbucnirea scandalului urias din interiorul Politiei ca urmare a descoperirii faptului ca pedofilul cautat de peste 3 zile de.

CONSILIERUL personal al lui CARMEN DAN a lucrat la Brigada Politiei Rutiere, dar NU L-A RECUNOSCUT pe AGENTUL-PEDOFIL. Ministrul nu a catadicsit SA-L DEMITA

Ministrul de Interne a cerut mai multe demisii in urma modului dezastruos in care s-au miscat autoritatile in cazul politistului-pedofil. Carmen Dan a cerut demisia inclusiv a sefului Politiei.

Marian Godina lanseaza un apel pentru sustinerea sefului Serviciului Omoruri, caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!

Politistul Marian Godina a lansat marti, pe pagina sa de Facebook, un apel catre colegii sai, dar si catre toti cei care doresc sa-si arate sustinerea fata de seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, comisarul Radu Gavris, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut marti demisia, ca urmare a cazului politistului de la Rutiera acuzat de pedofilie. Godina afirma ca se doreste demiterea lui Gavris pentru ca si-a permis sa vorbeasca si ca decapitarea acestuia ar insemna decapitarea oricui isi permite sa iasa din rand. Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!. Un politist care poarta arma nu poate cunoaste cuvantul teama, mai ales teama de a vorbi, a facut apel Godina.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )